Tendinte design interior case

Tendinte design interior case

Anul 2015 este unul foarte bogat atunci cand vine vorba despre tendintele in materie de design interior case .
Noi iti prezentam cateva idei de care sa tii cont atunci cand vorbim despre design interior case .
Fibrele naturale. Fibrele naturale au un loc de cinste printre tendinte in acest an. Rafie, bambus, iuta, ratan, toate aceste fibre naturale se regasesc in decorul livingului si vin cu o nota organica si relaxanta pentru incapere.

Tapetul. Ton pe ton, cu motive geometrice sau cu flori supradimensionate, tapetul este foarte in voga.

Un semineu deschis. Semineele se disting in acest an prin minimalism. Sunt cele care vor atrage toata atentia si care se potrivesc cu orice tip de design interior. Merita sa investesti in acest element de interior.

Pernele, draperiile si perdelele vor veni si ele cu un farmec particular pentru incaperea ta. Vei obtine niste accente de interior. Culorile vii si motivele impresionante au un loc bine meritat atunci cand vine vorba despre design interior living.

Tartanul. Foarte in voga pentru esarfe, pentru kilturile scotienilor sau pentru uniformele scolare, tartanul, motivul cu carouri se regaseste in 2014 si in living. Pernele decorative vor veni pentru un design interior living cu o tusa subtila. Un fotoliu sau niste perdele sau draperii sunt o alegerea mai indrazneata mai ales daca au niste culori bogate si saturate. Puteti afla informatii despre proiectele de design interior case sau apartamente direct de pe pagina web – Niky Decor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *