10 greseli pe care le putem face atunci cand pregatim mancarea pentru bebelus

Una dintre cele mai la indemana metode de a avea un bebelus sanatos si corect hranit este sa-i preparam noi mancarea, acasa. Chiar si asa, daca nu vom fi mereu in garda, putem sa comitem greseli care pot fi deosebit de daunatoare sanatatii micutilor nostri. Pentru a ne asigura ca le vom prepara cea mai sanatoasa si mai gustoasa mancare este necesar sa respectam toate regulile de mai jos.
?
Ce nu este bine sa faci atunci cand ii pregatesti mancare bebelusului
Nu speli corect ustensilele pe care le vei folosi cand pregatesti mancarea pentru micutul tau
Asa cum ai grija sa achizitionezi pentru bebelus hainute si diverse produse destinate ingrijirii sale, este necesar sa faci rost si de alte lucruri noi, ce tin de prepararea si depozitarea hranei sale. In plus, este foarte important ca bebelusul sa aiba propriile tacamuri si propria vesela.
Va fi o greseala sa nu speli suficient, de fiecare data, cu apa calda si cu detergent, tot ceea ce vine in contact direct sau indirect cu hrana destinata micutului. De exemplu, spala-le mereu separat de cele ale voastre si depoziteaza-le separat.
Pentru sanatatea bebelusului, straduieste-te sa ai separat, pentru el, chiar si buretele pentru spalat vasele si prosoapele cu care vei sterge tacamurile/vesela sa, astfel incat sa te asiguri ca bacteriile existente pe cele ale voastre nu vor ajunge si pe cele ale acestuia.
Nu te speli …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *