12 decembrie. Semnificatia spirituala a PORTALULUI 12.12. Meditatie speciala pentru aceasta zi

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


12 decembrie. Semnificatia spirituala a PORTALULUI 12.12. Meditatie speciala pentru aceasta zi


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Pasionatii de numerologie stiu cat de importanta este ziua de 12 decembrie. 12 este un numar foarte puternic in numerologie. El reprezinta intregul, completul. Sunt 12 luni in an, sunt 12 semne zodiacale. Ajungem la finalul unui ciclu de 12 si o luam de la capat. Asadar, suntem in 12-a zi, din a 12-a luna a anului. Ceea ce face ca energia zilei sa devina si mai puternica.


Portalul 12.12
12.12 este un portal care deschide starea de constienta. 12.12 are o vibratie puternica, ce ne impinge sa evoluam. Aceasta data este o combinatie intre puternica cifra 1, numarul independentei si al individualitatii, si cifra 2, care poarta energia dorintei de parteneriat, conectare si unitate. In timp ce 1 aduce intelegerea spiritului sinelui si a independentei, numarul 2 se concentraza pe nevoia de a fi inconjurat de alte persoane. In timp ce 12.12 semnifica armonizarea energiilor yin si yang, masculine si feminine.
In numerologie, 12.12 ofera energia schimbarii, mai ales in relatii. Chiar si cei mai incapatanati intra sub aceasta puternica influenta acestor energii transformationale puternice.
Te mai poate interesa Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

Dragoste si acceptare
Fie ca este vorba despre relatia de cuplu, relatia cu colegii, cu prietenii, cu subalternii, cu sefii sau cu partenerii de afaceri, combinatia 12.12 aduce un nou inceput. Un alt focus.
Portalul 12.12 nu ne incurajeaza doar sa fim mai dinamici si sa ne acceptam pe noi insine, ci si pe ceilalti. 12.12 ne reaminteste importanta unor relatii sanatoase, dar si importanta acceptarii si sprijinirii celorlalti.

Vibratia 12.12
Iata 3 moduri sa optimizezi vibratia 12.12.
Constientizeaza
Intreaba-te cum poti folosi in folosul tau aceasta zi. Intreaba-te care sunt cele mai importante relatii pentru tine si fii deschis tuturor raspunsurilor.
Actioneaza
Numarul 1 nu inseamna contemplare, dimpotriva, cere actiune. Nu sta prea mult pe ganduri. Uita de analize si paraanalize, si fa ceea ce trebuie sa faci.
Arata-ti inima
Numarul 2 este despre iubire, diplomatie, acuitate emotionala. Pericolul poate fi sa te pierzi pe ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Semnificatia | Meditatie |

Pe aceeasi tema

    Semnificatia orelor si minutelor. Ce sunt orele oglinda?


    Semnificatia orelor si minutelor. Ai auzit vreodata de orele oglinda? In numerologie si astrologie, orele oglinda au o semnificatie aparte. Cum nimic nu este intamplator, exista un motiv pentru care te uiti la ceas, fix in momentul in care arata o or ...
2007-2011 News20.ro --