3 cadouri ideale pentru femeile sofisticate (P)

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


3 cadouri ideale pentru femeile sofisticate (P)


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Fie ca este o prietena, o ruda apropiata sau chiar persoana iubita, cu totii cunoastem o femeie sofisticata, care are preferinte aparte in materie de haine, accesorii si...cadouri. Si atunci, care ar fi cadoul ideal pentru o doamna sau o domnisoara cu gusturi fine? Iata 3 idei de daruri pentru femeile sofisticate din viata ta!
O albire profesionala
Daca este sofisticata, inseamna ca ii place sa arate bine iar aspectul fizic este una dintre preocuparile sale. Ce-ar fi, deci, sa ii oferi in dar un tratament de albire profesionala a dintilor, la o clinica stomatologica de top, precum este si Clinica Trident? Preturile unui astfel de serviciu sunt destul de mari, insa destinatara cadoului cu siguranta ca va aprecia gestul tau generos. Printr-un astfel de cadou nu doar ca ii vei demonstra ca ai acordat atentie nevoilor sale dar la final, te vei bucura de zambetul ei mult mai stralucitor!
Haine de brand
Moda este un alt aspect care prezinta interes pentru femeile sofisticate, deci nu ar fi de mirare daca shoppingul se afla pe lista pasiunilor lor. Astfel, cu ocazia sarbatorilor de iarna care se apropie cu pasi repezi, de ziua ei, sau chiar si fara un motiv intemeiat fa-i cadou o sesiune ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Sofisticate | Cadouri |
2007-2011 News20.ro --