3 idei pentru alegerea corecta a pieselor moto

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


3 idei pentru alegerea corecta a pieselor moto


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Ca orice vehicul, si motocicletele se pot defecta. In astfel de momente neplacute, piesele moto fie vor fi schimbate, fie va fi nevoie sa fie reparate si folosite pentru inca o perioada de timp.

Cand cumperi o piesa noua, este nevoie de cercetare amanuntita, de timp si energie pentru a investi in alegerea pieselor corecte. Chiar si o motocicleta noua poate avea nevoie de componente mai repede decat te astepti. Indiferent de brand, vei avea nevoie de reparatii in cele din urma, si asta inseamna achizitionarea de componente.

Piesele pot fi cumparate de catre un mecanic, dar le poti comanda si tu direct de la producatori sau de la un dealer care comercializeaza componente de toate tipurile. Exista si multe magazine de specialitate on-line.

Tipuri de piese moto

Desi motocicletele sunt destul de mici in comparatie cu automobilele, camioanele sau vehiculele utilitare, asta nu inseamna ca piesele sunt mai ieftine. Pot fi chiar si mai scumpe, in cazul in care detii si o motocicleta de top.

Exista mai multe categorii de piese moto, produse chiar de catre producatorul motocicletei. Sau acele componente produse de firme agreate de catre producator, care sunt originale.

De exemplu, piesele de motociclete Honda originale sunt cele fabricate tot de compania Honda. Piesele sunt unele noi intotdeauna, pentru care primesti certificate de garantie. Avantajul acestor piese moto este acela ca sunt de buna calitate, sunt facute dupa tehnicile cele mai bune, dupa toate normele aflate in vigoare.

Este necesar insa sa tii minte faptul ca aceste piese moto sunt si cele mai scumpe, pentru ca au garantia calitatii. Ai insa la indemana si variante mai ieftine pentru cumpararea de piese, si anume cele second hand sau cele aftermarket. Sunt ele mai ieftine, insa la ele, in afara de garantia unui pret mic trebuie sa stii ca nu exista garantia ca te vor tine si mult, pentru ca au mai fost folosite iniante de a le monta tu la motocicleta pe care o conduci!

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Piese Moto |

Pe aceeasi tema

  Maneta de frana, piese moto originale


  Frana este un dispozitiv mecanic care are rolul de a incetini un vehicul pe doua sau pe patru roti atunci cand se afla in miscare si conducatorul acestuia trebuie sa incetineasca viteza. Frana este, de asemenea, folosita si pentru a opri un autovehic ...

  Setul de motor, cum il cumperi usor de pe internet


  Ai aflat ca trebuie sa cumperi un set motor pentru motocicleta ta si nu prea stii cum sa procedezi, mai ales ca ai nevoie destul de repede de el?

  Una dintre cele mai bune variante o reprezinta maagzinele online, este ideal sa cumperi ast ...

  De ce ai nevoie de garnituri moto originale


  Un motor este intotdeauna realizat din mai multe parti, de aceea este nevoie de garnituri moto care sa ajute la prinderea acestora.

  Garniturile moto sunt intalnite la chiulasa, o piesa importanta din alcatuirea motorului, la capacul de l ...
2007-2011 News20.ro --