4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun mobilier pentru o cafenea

4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun mobilier pentru o cafenea

Daca alegerea accesoriilor pentru propria locuinta este destul de dificila, gasirea mobilierului potrivit pentru o cafenea este si mai grea. Indiferent daca sunteti un veteran in domeniu sau abia v-ati gandit sa deschideti o cafenea, trebuie sa fiti constient de importanta pe care un ambient primitor va face clientii sa se simta confortabil.

Iata 4 sugestii pentru a alege mobilierul potrivit.

Tine cont de aspectul estetic
Adeseori, proprietarii de cafenele aleg prea multe elemente de mobilier care separat arata bine dar care nu se completeaza reciproc. Decat sa alegeti un amestec de mobilier si accesorii necorespunzatoare, planificati strategic fiecare piesa de mobilier si decor, si amplasamentul lor exact. Inca de la inceput, trebuie sa stabilesti o imagine de ansamblu a cafenelei si, in functie de asta, sa alegi culorile, modelele de mobilier si materiale care se incadreaza in acest decor. Este indicat sa va limitati la tonuri neutre si putine modele.

Alegeti calitatea si nu cantitatea
Desi optiunile ieftine pot parea la inceput atragatoare, este important sa retineti ca mobilierul de calitate va fi mai rentabil pe termen lung. Optati pentru scaune si mese care sunt fabricate din materiale de calitate, cum ar fi lemnul masiv si metalele rezistente. De asemenea, acordati o atentie deosebita tesaturilor (fete de masa) pentru a va asigura ca acestea sunt suficient de rezistente. Un alt factor important care trebuie luat in considerare este constructia scaunelor si a meselor. Verificati stabilitatea si rezistenta acestora inainte de a le achizitiona pentru a va asigura ca structurile lor sunt complet sigure si solide pentru clientii dvs. Puneti tot timpul calitatea pe primul loc atunci cand alegeti mobilier pentru cafenele, chiar daca pentru a va incadra in buget veti fi nevoiti sa cumparati mai putine elemente.

Evaluati nevoile clientilor dvs.
Cunoasterea si intelegerea clientului este cheia construirii unei cafenele de succes. Analizati asteptarile clientilor pana la cele mai mici detalii, de la confortabilitatea scaunelor si pana la inaltimea meselor. Luati in calcul, daca este cazul, inclusiv spatii destinate copiilor, dotate cu mobilier specific.

Starea de spirit
Chiar daca poate parea greu de crezut, forma, inaltimea si lungimea meselor din cafenea pot afecta foarte mult felul in care clientii tai se vor simtii. Mesele rotunde ofera o senzatie mai intima, in timp ce mesele lungi ofera un cadru mai elegant si mai formal. Mesele de cocktailuri mari, rotunde, incurajeaza clientii sa se alature chiar daca nu se cunosc. Tineti cont de toate aceste aspecte pentru a crea o anumita stare de spirit in cafeneaua dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *