4 zodii care nu au NOROC in luna AUGUST. Se anunta nori grei pentru ei

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


4 zodii care nu au NOROC in luna AUGUST. Se anunta nori grei pentru ei


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Norii negri apar cand nu te astepti, dar poti invata ceva de la ei. Poti invata cum poti sa supravietuiesti in timpul unei probleme, poti sa inveti ca dupa furtuna apare mereu soarele. Avem doar o viata, dar daca o traim la maxim o sa ne para ca am avut mai multe vieti. Sunt momente in viata cand astepti sa se intample un lucru bun, dar se intampla totul pe dos.


O sa le fie greu cand o sa vina ghinionul peste ei, dar cu fiecare pas facut o sa ajunga unde si-au dorit tot timpul. Visele lor pot deveni realitate daca se chinuie putin si isi pun mintea la lucru. Trebuie sa aiba grija ce o sa faca. Persoanele care apar in viata lor pot distruge ce au cladit pana acum sau pot da o mana de ajutor. Depinde ce persoane primesc sa intre in sufletul lor si cat ii tin acolo. Trebuie sa aiba mai intai incredere in ei, apoi persoanele din jur.
Rac
Nativii acestei zodii au avut parte de lucruri minunate in trecut, dar totul o sa se schimbe cu timpul. Astrologii ne-au informat despre aceasta zodie si ne-au spus lucruri infricosatoare. Daca nu o sa-si schimbe gandirea si comportamentul, o sa aiba parte de lucruri neplacute in viitor. Aceasta zodie are multe calitati si defecte putine. Au un suflet stralucitor si intotdeauna ajuta persoanele care au probleme. Nu se mai concentreaza pe ei si asta o sa ii traga in jos. Planeta bunatatii, soarele, o sa fie tot timpul langa aceasta zodie si o sa il ajute la fiecare pas.
2. Taur
Nativii acestei zodii s-au concentrat pe prezent si asta ia ajutat tot timpul pana in momentul alctual, dar viata nu se rezuma doar la lucruri frumoase. Astrologii ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Pentru | Anunta |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --