8 lucruri fascinante despre copiii nascuti in martie

Copiii nascuti in luna martie sunt inzestrati cu o serie de trasaturi deosebite, pe care multe persoane nu le cunosc. Iti povestim in continuare despre pietrele si florile lor norocoase, despre celebritatile cu care impart aniversarea precum si alte informatii inediate legate de sarbatoritii acestei prime luni de primavara.
Urmeaza sa devii mamica in martie? Daca da, aceasta este o luna extraordinara pentru a deveni mama. Martie este luna care marcheaza finalul iernii si inceputul primaverii; prin urmare, bebelusul tau isi va serba atat aniversarea, cat si acest anotimp placut, iar uneori chiar si Pastele, devenind astfel o luna a reinnoirii, a renasterii si a unei noi vieti. Ce asociere ar putea fi mai placuta decat aceasta?

Numele lunii provine de la Marte, zeul roman al razboiului, fiind prima luna din an inainte de calendarul gregorian (denumirea sa era Martius). In Roma Antica, aceasta luna nu reprezenta doar inceputul primaverii, ci si al multor campanii militare. Marea Britanie si Rusia, precum si alte tari de pe Glob isi incepeau vechile caldendare in martie, nu ianuarie, iar celebrarea Anului Nou continua aa aiba loc in multe culturi in aceasta luna.
Lucruri fascinante despre copiii nascuti in martie
Luna martie este un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *