ANAF scoate la vanzare BMW Seria 3 si VW Golf la pret de smartphone

Practic, pentru pretul unui smartphone nou de la orice magazin, romanii pot sa cumpere o masina obtinuta in urma unei executari silite. De data aceasta, masinile acestei noi licitatii ANAF sunt vandute in Brasov.
Daca vreti sa participati la licitatie, trebuie sa va prezentati la sediul ANAF din orasul respectiv cu cel putin o zi inainte pentru a va putea inscrie si licita. Va trebui sa platiti si o taxa de participare in contul Administratiei Judetene a Finantelor Publice, in cazul de fata fiind vorba despre institutia responsabila pentru judetul Brasov. Taxa de participare sau garantia este de 10% din pretul de pornire a licitatiei la care vreti sa va inscrieti.
Puteti propune oferte de cumparare la locul fixat pana la termenul mentionat de ANAF, in cazul acestei licitatii fiind fixata data de 24 octombrie 2018. Aveti timp, deci, sa va planificati o mica excursie pana in Brasov.
Iata ce puteti cumpara in urma acestei noi licitatii ANAF Brasov. Dupa cum noteaza Observator, exista un Volkswagen Golf din 1994 care are un pret de pornire de 1.458 lei si pentru care sunt primite oferte pana la data de 22 octombrie, inclusiv. Cei care vor un vehicul utilitar pot propune oferte pentru un Opel Vivaro 1.9 DTI care pleaca de la 27.323 de lei.
Exista si un BMW Seria 3, model 316i, fabricat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *