APIA: Plati de aproape 1,5 milioane de lei pentru 71 de organizatii ale crescatorilor de animale

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


APIA: Plati de aproape 1,5 milioane de lei pentru 71 de organizatii ale crescatorilor de animale


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) va plati, in perioada 17 - 19 iulie 2017, ajutorul pentru intocmirea si mentinerea registrelor genealogice, dar si pentru serviciile de determinare a calitatii genetice a raselor de animale, aferent lunii mai 2017, suma totala autorizata la plata fiind de 1,488 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al APIA remis AGERPRES, platile se vor acorda de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, si vor fi efectuate de centrele judetene APIA si Centrul Municipiului Bucuresti.
Ajutorul de stat este destinat unui numar de 71 beneficiari care au accesat aceasta forma de ajutor in conformitate cu HG nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat in sectorul cresterii animalelor.
Solicitantii ajutorului de stat sunt asociatii sau organizatii ale crescatorilor de animale care detin un registru genealogic al raselor. Banii acopera si costurile aferente testelor pentru determinarea calitatii genetice sau a randamentului genetic al ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Plati | Crescatorilor |

Pe aceeasi tema

    Plati ilegale de 54.000 de euro pentru Speranta Munteanu (KPMG)


    Desemnarea societatii Euro Insol SPRL ca administrator judiciar provizoriu la "Romania liberaa" reprezinta, de fapt, un serviciu pe care Speranta Munteanu, de la KPMG Restructuring SPRL, il intoarce lichidatorilor Remus Borza si Nicoleta Munteanu. Un ...
2007-2011 News20.ro --