ASTRA - VOLUNTARI, finala CUPEI ROMÂNIEI. Ilfovenii au scos Craiova in SEMIFINALE

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


ASTRA - VOLUNTARI, finala CUPEI ROMÂNIEI. Ilfovenii au scos Craiova in SEMIFINALE


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Oltenii au inceput meciul in forta, iar Burlacu a lovit bara dupa 17 minute, la capatul unei actiuni pe cont propriu, in care a sutat de la marginea careului. Balonul a lovit radacina barei, iar apoi a iesit in afara terenului. Totul lui Burlacu i-a aprtinut si cea de-a doua ocazie importanta a oltenilor, ratata in minutul 22, cand lobul sau nu a nimerit cadrul portii lui Balauru.
Partea a doua a apartinut ilfovenilor,care au pus mai mult pericol la poarta lu Calancea, in timp ce atacurile delor de la CS U nu au avut de multe ori finalitate. Voluntari a ratat o ocazie importanta in minutul 51, prin Marinescu, al carui sut a fost insa retinut de poartarul oaspetilor. Tot Marinescu a mai trecut pe langa gol cu 10 minute inainte de final, cand a incercat sa-l pacaleasca pe Calancea cu un lob, dar balonul a trecut pe langa vinclu.
FC Voluntari se afla la cea mai importanta performanta din istorie. Finala Astra - Voluntari se va juca pe 27 mai, la Ploiesti
Tehnicianul Gheorghe Multescu a declarat, joi seara, ca nu va mai continua la CS Universitatea Craiova din sezonul viitor. Pentru tehnician, meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, din returul semifinalelor Cupei Romaniei, a fost ultimul la gruparea olteana.
"Am dominat doua meciuri si ne-am batut singuri ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Ilfovenii | Craiova |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Sport
2007-2011 News20.ro --