ATENTAT revendicat de ISIS, la Paris. Un politist si autorul atacului au fost ucisi, alti doi ofiteri sunt raniti VIDEO

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


ATENTAT revendicat de ISIS, la Paris. Un politist si autorul atacului au fost ucisi, alti doi ofiteri sunt raniti VIDEO


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
UPDATE: Politia franceza a emis un mandat de arestare pentru un al doilea suspect in atacul armat de pe Champs Elysee, de joi noapte, soldat cu moartea unui politisti si ranirea grava a altori doi, arata un document obtinut de Reuters.
Potrivit mandatului de arestare, barbatul a venit joi cu trenul in Franta, din Belgia. Mandatul de arestare avertizeaza ca suspectul este periculos. Nu este clar daca este vorba despre atacator sau despre un complice.
UPDATE: Doi candidati la prezidentialele din Franta, lidera de extrema dreapta Marine Le Pen si conservatorul François Fillon, au anuntat joi seara anularea deplasarilor lor prevazute vineri, dupa un atac armat comis pe bulevardul Champs Elysées din centrul Parisului, soldat cu moartea unui politist, transmite AFP.
UPDATE: Un individ, care a fost inchis timp de 15 ani pentru ca a incercat sa omoare trei persoane, inclusiv doi politisti, este considerat drept presupusul autor al atacului de la Paris, potrivit site-ului cotidianului Le Parisien.  
UPDATE: Statul Islamic a revendicat atentatul de la Paris prin intermediul orgnaului sau de propaganda Amaq, confirmand ca atacul a fost comis de un belgian al carui nume ar fi Abu Yousef al-Belgiki.

UPDATE: Francois Hollande a avut o intalinire de urgenta la palatul Elysee cu premierul Cazaneuve si cu ministrul de Interne. Presedintele francez a declarat ca "principala pista in ancheta este cea a unui atac terorist".

Francois Hollande a mentionat ca a convocat, vineri dimineata, un consiliu de aparare. "Gandurile mele merg in aceste momente catre familia politistului ucis si catre politistii raniti. Politistului ucis cu atata lasitate i se va aduce un omagiu national. Trebuie sa ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Paris Un | Revendicat |
© 2007-2011 News20.ro --