ATLETICO MADRID MARSEILLE (ora 21:45) LIVE STREAMING VIDEO ONLINE PROTV TELEKOMSPORT FINALA EUROPA LEAGUE

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


ATLETICO MADRID MARSEILLE (ora 21:45) LIVE STREAMING VIDEO ONLINE PROTV TELEKOMSPORT FINALA EUROPA LEAGUE


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
ATLETICO MADRID MARSEILLE LIVE STREAMING VIDEO ONLINE PROTV TELEKOMSPORT. Bjorn Kuipers (Olanda) va arbitra FINALA EUROPA LEAGUE ATLETICO MADRID MARSEILLE. Acesta va fi ajutat de asistentii Sander van Roekel si Erwin Zeinstra (ambii din Olanda), in timp ce rezerva va fi Szymon Marciniak (Polonia).PROTV si TELEKOMSPORT transmit ATLETICO MADRID MARSEILLE LIVE STREAMING VIDEO ONLINE.
ATLETICO MADRID MARSEILLE LIVE STREAMING VIDEO ONLINE PROTV TELEKOMSPORT. "Totul este pregatit pentru marea finala. Marseille a crescut foarte mult si are un antrenor cu multe variante in echipa. Sunt foarte periculosi, mai ales la mijloc si in atac. Va fi cu siguranta un meci greu. Din momentul in care am fost eliminati din Champions League, ne-am gandit la castigarea acestei competitii. Am fost considerati favoriti sa ajungem in finala si asta a devenit o responsabilitate pentru noi. Si uite ca am reusit", a spus antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone. ATLETICO MADRID MARSEILLE, FINALA EUROPA LEAGUE, se joaca, miercuri, la Lyon, de la ora 21:45, LIVE STREAMING VIDEO ONLINE PROTV TELEKOMSPORT.
ATLETICO MADRID MARSEILLE LIVE STREAMING VIDEO ONLINE PROTV TELEKOMSPORT. "Avem o sansa mica de a castiga trofeul, dar vom da totul pe teren. Este un eveniment important pentru noi sa jucam impotriva lui Atletico Madrid. E un club care a jucat doua finale de Champions League in ultimii patru ani si care a castigat Europa League recent. Dar o finala acasa, in Franta, este o mare oportunitate. Nici o echipa din Franta nu a castigat acest trofeu. Ar ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Telekomsport | Marseille |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Sport
2007-2011 News20.ro --