Adrian Tutuianu, un nou atac la Dragnea: "Nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni"

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Adrian Tutuianu, un nou atac la Dragnea: "Nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni"


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"Au mai luat cuvantul, ca sa stiti, Olguta Vasilescu care dadea lectii pe nu stiu ce. I-am zis cam asa: pe vremea comunistilor era un dicton cam asa: fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post. I-am spus ca face parte din categoria ministrilor care au sentimentul ca daca s-au asezat pe scaun sunt si ei mai destepti. A iesit Manda ca i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus ca e fericit ca e contemporan cu mine. I-am spus ca ii foloseste, ca are de invatat. M-a injurat mai temeinic decat altii", spunea Tutuianu.Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu au comentat inregistrarile la Romania TV.
Claudiu Manda: Inteleg ca dansul era zmeu, ne dadea raspunsuri la toti. A zis nasoalele alea despre Vasilescu?...Nu, nu a existat o astfel de exprimare in CEx...Si in cazul meu n-a existat o replica in ce priveste reactia domniei sale.
Citeste si: Razboiul continua in PSD, noi inregistrari-bomba. Tutuianu, atac la Lia Olguta Vasilescu si la Ioana Bran
Olguta Vasilescu: Va asigur ca daca ar fi fost asa ceva, nu aveam nevoie de niciun barbat sa ma apere. Dar inteleg, Adrian Tutuianu e mai viteaz intre colegii lui de la Dambovita, dar va asigur ca discutia nu s-a purtat in termenii acestia.
Urmatorul pe lista lui Tutuianu a fost liderul PSD Liviu Dragnea. La intalnirea cu primarii, Adrian Tutuianu l-a laudat pe Paul Stanescu, numarul 2 din partid, care l-ar fi atacat pe Dragnea.
Citeste si: Razboiul continua in PSD, inregistrare-bomba. Tutuianu: "PSD-un partid de maimute. ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Adrian Tutuianu | Dragnea Nu |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --