Adrian Tutuianu, un nou atac la Dragnea: “Nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni”

“Au mai luat cuvantul, ca sa stiti, Olguta Vasilescu care dadea lectii pe nu stiu ce. I-am zis cam asa: pe vremea comunistilor era un dicton cam asa: fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post. I-am spus ca face parte din categoria ministrilor care au sentimentul ca daca s-au asezat pe scaun sunt si ei mai destepti. A iesit Manda ca i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus ca e fericit ca e contemporan cu mine. I-am spus ca ii foloseste, ca are de invatat. M-a injurat mai temeinic decat altii”, spunea Tutuianu.Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu au comentat inregistrarile la Romania TV.
Claudiu Manda: Inteleg ca dansul era zmeu, ne dadea raspunsuri la toti. A zis nasoalele alea despre Vasilescu?…Nu, nu a existat o astfel de exprimare in CEx…Si in cazul meu n-a existat o replica in ce priveste reactia domniei sale.?
Citeste si:? Razboiul continua in PSD, noi inregistrari-bomba. Tutuianu, atac la Lia Olguta Vasilescu si la Ioana Bran
Olguta Vasilescu: Va asigur ca daca ar fi fost asa ceva, nu aveam nevoie de niciun barbat sa ma apere. Dar inteleg, Adrian Tutuianu e mai viteaz intre colegii lui de la Dambovita, dar va asigur ca discutia nu s-a purtat in termenii acestia.
Urmatorul pe lista lui Tutuianu a fost liderul PSD Liviu Dragnea. La intalnirea cu primarii, Adrian Tutuianu l-a laudat pe Paul Stanescu, numarul 2 din partid, care l-ar fi atacat pe Dragnea.
Citeste si:? Razboiul continua in PSD, inregistrare-bomba. Tutuianu: “PSD-un partid de maimute. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *