Alegerea semineului pe colt – ce trebuie sa stii inainte de achizitie?

Mai sunt cateva saptamani pana la Craciun, asadar aceasta perioada este aglomerata si esti in cautarea celor mai bune cadouri pentru cei dragi. Dar cum ar fi daca i-ai oferi si casei tale un dar de acest Craciun, cum ar fi un semineu, care sa iti ofere si confort termic, si un aer distins living-ului?

Evident, fiecare dintre noi avem propria maniera pentru a ne relaxa, iar petrecerea timpului langa o sursa de caldura poate fi de mare ajutor. In compania unei carti bune, a unui pahar de vin sau chiar in ziua Craciunului, unde familia se aduna pentru a-si desface cadourile, semineul poate fi o sursa buna de caldura, dar mai ales de rafinament.

Avand in vedere modelele variate de seminee existente pe piata, decizia de achizitie a unuia, in special a unui semineu pe colt, poate fi destul de complicata. Iar daca vrei sa imbini utilitatea cu estetica, dar sa te bucuri si de un pret accesibil, atunci urmatoarele randuri iti vor fi de mare folos.

?

Calculeaza dimensiunea camerei

Este primul si cel mai important aspect de luat in considerare cand optezi pentru un semineu, oricare ar fi el. Practic, calculezi volumul camerei (lungime x latime x inaltime), apoi inmultesti rezultatul cu 50 – 60 W(watti) – puterea necesara pentru semineele electrice, sau cu 45 kcal (kilocalorii) – puterea in cazul semineelor tip centrala.

In cazul unui semineu pe colt, tine cont de dimensiunile de perete si de colt, astfel incat sa stii care este adancimea in care se poate monta acest tip de semineu. In cazul semineelor pe colt, fiecare producator specifica aceste informatii, astfel incat clientilor sa le fie mai usor procesul de alegere.

?
Bugetul

Evident ca fiecare dintre noi isi doreste un semineu maret si aspectuos, insa daca bugetul nu iti permite, poate ca ar trebui sa iti schimbi optiunile. Evident ca, in functie de bugetul pe care il ai disponibil, poti opta pentru modelele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *