Alegeti o hota incorporabila de la Badabum.ro la cel mai avantajos pret!

Hote incorporabile fabricate de marci precum AEG, Beko, Bosch, Franke, Gorenje, Electrolux, Siemens sau Zanussi, hote ale caror puteri de absorbtie variaza de la sub 250 mc/h la peste 400 de mc/h sunt comercializate si livrate pe intreg teritoriul tarii de magazinul online Badabum.ro, magazin care are drept obiectiv furnizarea de produse electrocasnice.

Din gama de hote incorporabile pusa la dispozitie de Badabum.ro au urmatoarele culori: alba, argintie, crem, gri, culoarea antracitului, sticlei negre, inoxului sau a fildesului.

Preturile produselor electrocasnice din oferta Badabum.ro sunt avantajoase si difera de la model la model in functie de marca producatoare, de dimensiuni, de puterea de absorbtie sau de numarul treptelor de viteza.

Hotele incorporabile – ce caracteristici tehnice au?

Persoanele care isi doresc sa isi doteze bucataria cu o hota incorporabila moderna, care isi dovedeste indiferent de anotimp utilitatea, dar mai ales in timpul sezonului cald, isi pot indrepta atentia catre gama pusa la dispozitie de Badabum.ro intrucat aceasta contine articole fabricate de producatori renumiti din acest domeniu si pentru ca, in pofida brand-urilor, au preturi care pornesc de la 157 de ron.

Furnizand o gama generoasa de produse electrocasnice, echipa de la baza magazinului online Badabum.ro are drept scop faptul de a multumi buzunarele si necesitatile unui public tinta vast.

Datorita functiilor de filtrare ale site-ului, puteti indentifica rapid o hota incorporabila, care sa va raspunda cerintelor. Printre cele mai ieftine modele de hote incorporabile se numara si urmatoarele produse:

? Hota incorporabila fabricata de Gorenje – acest articol se poate achizitiona in 36 de rate, are o garantie valabila pe perioada a doi ani de zile, iar culoarea sa este alba. Hota Gorenje de culoarea alba este prevazuta cu un motor cu trei trepte de reglare a vitezei, care poate absorbi pana la 200 de metri cubi/ ora. Greutatea produsului este de 5.2 kilograme, iar dimensiunile de 7.7 x 59.8 x 47

? Hota incorporabila fabricata de Hansa – articolul se poate cumpara in 36 de rate a cate 6.33 ron. Latimea de lucru este de 60 de cm, iar puterea de absorbtie de 290 metri cubi/ ora.

? Hota incorporabila fabricata de Beko – puterea de absorbtie a acestui produs este de 375 metri cubi/ ora, hota este telescopica, iar motorul are 3 trepte de viteza. Sistemul de iluminare este prevazut cu 2 lampi de 40 W, latimea de lucru este de 60 de cm, iar culoarea este cea a inoxului. Datorita filtrelor lavabile confectionate din aluminiu, hota absoarbe grasimea si mirosul din aer. Produsului i se poate monta atat sistem de recirculare a aerului, cat si sistem de evacuare.

Comandati hota incorporabila online si vi se va livra in 48 de ore

Hotele incorporabile de la Badabum.ro se cumpara printr-o modalitate care nu presupune decat accesul la un calculator. Putand sa plasati o comanda online, direct pe site-ul magazinului, nu mai trebuie sa va duceti pana la magazinele care isi desfasoara activitatea intr-un punct fix.

Hotele comandate de la Badabum.ro sunt livrate in cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii.

Pentru mai multe informatii cu privire la aceste produse, un reprezentant Badabum.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0372.88.77.22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *