Andronic: Kovesi, Maior, Coldea, Dancu au fost acasa la Oprea in decembrie 2009. Ce ar insemna ca niste oameni sa inceapa sa vorbeasca?

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Andronic: Kovesi, Maior, Coldea, Dancu au fost acasa la Oprea in decembrie 2009. Ce ar insemna ca niste oameni sa inceapa sa vorbeasca?


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"Laura Codruta Kovesi a fost la Gabriel Oprea acasa in noaptea de 6-7 Decembrie 2009. Insotita de adjunctul ei de la PG.
Daca Gabi Oprea spune ca vrea sa spuna adevarul ar trebui sa o faca. (...) In aceea casa nu am fost doar noi doi. Alaturi de Maior, Coldea, Dancu au fost si alte persoane", scrie Andronic.
El afirma ca unele dintre acele persoane prezente ar putea sa "inceapa sa vorbeasca", intrebandu-se, retoric, ce efecte ar putea avea dezvaluirile.
"Va dati seama ce ar insemna ca niste oameni sa se rupa de cele din trecut si sa inceapa sa vorbeasca? Cred ca de-abia acum ati inteles ce inseamna presiunea celor din "Noi suntem Statul!" in conditiile in care Oprea nu-i un fricos!", mai spune jurnalistul.
Afirmatiile facute pe Facebook au venit ca reactie la o noua interventie a fostului ministru Gabriel Oprea, la Antena 3, unde a reiterat ca cina din 2009 nu a avut un caracter politic.
"Nu i-am organizat ziua de sfant a domnului Ontanu. A fost o cina, s-a servit masa, ne-am uitat la televizor. Normal i-am spus la multi ani si domnului Ontanu. A fost o cina informala. (...) Nu a fost nimic politic, am servit masa si ne-am uitat la televizor", a spus Oprea.
El a precizat ca "a fost o simpla cina si nimic mai mult", fara sa comenteze daca a participat si Florian Coldea. Oprea a spus doar ca l-a invitat peDan Andronic, pe Anghel Iordanescu si pe Neculai Ontanu.
Fostul ministru Gabriel Oprea a declarat, joia trecuta, la Antena 3, referindu-se la intalnirea despre care a relatat jurnalistul Dan Andronic si la care au participat Laura Codruta Kovesi, George Maior, Florian Coldea si Vasile Dancu, ca a fost doar o invitatie la masa cu ocazia zilei lui Neculai Ontanu. In replica, Andronic a scris pe Facebook ca nu a fost o masa, mai ales ca nici nu il cunostea prea bine pe Ontanu si ca discutiile au avut loc in birou.
Dan Andronic a scris ca Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea sunt doua dintre personajele care au ajutat la victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din 2009.
Andronic sustine ca in noaptea de dupa turul al doilea al prezidentialelor Gabriel Oprea i-a spus sa vina la locuinta sa, pentru ca are nevoie de el, iar acolo i-a gasit pe George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi.
a"Am intepenit. Acolo era Statul! In acel birou se gaseau George Maior, directorul SRI, Florian Coldea, prim-adjunctul SRI, Laura Codruta Kovesi, procurorul general al Romaniei, Gabriel Oprea, fost ministru de Interne si inca o persoana inalta ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Andronic Kovesi | Maior Coldea |

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --