Apa potabila restrictionata intr-o comuna din Galati, din cauza piscinelor vilelor

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Apa potabila restrictionata intr-o comuna din Galati, din cauza piscinelor vilelor


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Furnizarea apei potabile a fost restrictionata intr-o comuna din judetul Galati, din cauza ca piscinele construite langa vilele nou-construite consuma un volum urias din reteaua centralizata, transmite Mediafax.
Din cauza galatenilor care s-au mutat de la oras la tara, in cele trei sate ale comunei Vanatori, localnicii au mari probleme cu apa potabila. Practic, piscinele construite langa vilele care au aparut peste tot in cele trei sate ale comunei Vanatori consuma un volum enorm de apa din reteaua centralizata. Consumul urias a dat peste cap planurile autoritatilor locale.
"Debitul necesar la Vanatori este unul incredibil de mare, nu am putut sa cred ca lumea poate consuma atata apa. Necesarul de apa este un metru cub pe zi de familie, iar noi putem asigura doar 400 litri pe familie. Este un consum care nu are legatura cu un consum urban normal. Este foarte grav pentru ca pe anumite zone din localitate in aceasta perioada avem teava goala. Deci efectiv oamenii nu au nici macar sa bea doua picaturi. Este un lucru foarte grav. Asta in timp ce altii care sunt la inceputul coloanei reusesc sa-si ude gradina ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Galati | Restrictionata |
2007-2011 News20.ro --