Arena Nationala nu mai e o afacere pentru Gigi Becali! FCSB, pierderi uriase la meciurile de acasa

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Arena Nationala nu mai e o afacere pentru Gigi Becali! FCSB, pierderi uriase la meciurile de acasa


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Clubul care in anii trecuti aducea cei mai multi spectatori la partidele sale a ajuns in situatia de a pierde bani la fiecare joc pe care il disputa acasa. PentruFCSB, meciurile din actualul sezon de pe Arena Nationala nu doar ca n-au mai insemnat o sursa de venit, ci au dat gaura in buget.
Gazetaa aflat cu exactitate care e suma medie pe care gruparea patronata deGigi Becalio suporta pentru orice confruntare de Liga 1 pe care il joaca pe cea mai mare si mai luxoasa arena a tarii.Nivelul e unul extrem de ridicat: in jur de 55.000 de euro!
Spre deosebire de alte cluburi, care nu sunt nevoite sa plateasca o chirie sau au de platit o suma foarte mica, exemple fiind Viitorul, CFR, Astra, Dinamo, Voluntari,FCSB porneste din start cu un deficit de 13.000 de euro, atat cat reprezinta taxa catre proprietarul "Arenei", Primaria Bucuresti.
Celelalte costuri sunt si mai ridicate, iar firma de paza, jandarmii, serviciul de ambulanta, utilitatile, dar si costurile cu baremurile arbitrilor si observatorilor duc spre osuma totala de aproape 55.000 de euro!
E NEVOIE DE 8.500 DE SPECTATORI CU HERMANNSTADT
De exemplu, la partida cu Hermannstadt, de luni seara, pentru a acoperi costurile totale de organizare, FCSB ar avea nevoie de aproape 8.500 de spectatori. Platitori de bilete! Pretul minim al unui bilet este de 10 lei, iar cel mediu pentru toate cele scoase la vanzare e in ...

Categoria:Sport
ID articol: 151689
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Arena Nationala | Gigi Becali |
Taguri: Arena Nationala, Gigi Becali,

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --