Avantajele esentiale ale unui amanet

Romanii au devenit niste clienti fideli ai caselor de amanet, iar acest lucru se datoreaza situatiei economice destul de precare. Oamenii sunt nevoiti sa se descurce luna de luna cu o suma insuficienta pentru acoperirea tuturor obligatiilor astfel ca ajung sa treaca pragul amaneturilor in cautarea unui castig rapid.

In general, pot fi amanetate toate bijuterii de aur, indiferent de numarul karatelor sau de vechime. Pretul final este stabilit in functie de grame astfel incat 1 gr aur de 18 K valoreaza 128 lei, in vreme ce pentru un 1 gr aur 14 K clientii primesc 100 lei.

Suma este una cat se poate de corecta, iar comisioanele practicate de agentiile Tezaur sunt unele dintre cele mai mici de pe piata. Romanii revin de fiecare data cu incredere pentru ca aici au gasit oameni profesionisti, oameni dedicatii meseriei lor care au reusit sa le ofere cele mai bune contracte, contracte care sa le satisfaca necesitatile.

De ce ar trebui romanii sa apeleze la un o casa de amanet

Beneficiile oferite sunt multiple. In primul rand, bijuteriile sunt pastrate in cele mai sigure conditii pana la terminarea contractului, moment in care clientul isi va recupera obiectele de pret in aceeasi stare in care le-a lasat.
In perioada sarbatorilor de iarna, doritorii pot achizitiona cadouri la un super pret.

Toate bijuteriile cu diamante au un discount substantial de pana la 40% in timp ce bijuteriile de aur sunt reduse cu pana la 5% in functie de model si de colectie. Surprizele se tin lant asa ca oamenii ar trebuie sa faca o vizita pentru alegerea unui cadou cat se poate de inspirat.

De asemenea, clientii au sansa sa castige un colier cu diamante in urma extragerii. In perioada 4-18 decembrie, toti cei care decid sa incheie un contract de cel putin 1.000 lei primesc sansa de a intra in cursa pentru marele premiu. Extragerea se va face pe data de 19 decembrie in mod absolut aleatoriu, iar castigatorul va avea parte de un cadou incredibil de Craciun. Suna interesant, nu-i asa?

Plata ratelor lunare este prelungita in mod automat cu 5 zile de la data scadenta ceea ce inseamna ca in aceasta perioada clientul nu va plati penalitati.

De asemenea, contractul poate fi prelungit din confortul propriei locuinte fara sa mai fie nevoie de deplasarea in agentie. Noua aplicatie online vine in sprijinul clientilor si le permite acestora inclusiv sa achite obiectele amanetate. Aplicatia poate fi descarcata direct pe telefon sau pe tableta, costurile fiind egale cu 0.

Mediul este lucru este unul securizat fapt pentru care clientii pot veni cu incredere. Un alt serviciu oferit este cel de schimb valutar. Cursurile valutare sunt mult mai avantajoase comparativ cu marile banci din Romania. In plus, in cazul unei sume mari de bani, cursul valutar se poate negocia in favoarea clientului astfel incat acesta sa plece multumit de acolo.

Avantajele pe care o agentie de amanet le ofera oamenilor sunt infinite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *