Averea lui Mark Zuckerberg a scazut cu 3,3 miliarde de dolari dupa ce a facut anuntul schimbarii news feed-ului

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Averea lui Mark Zuckerberg a scazut cu 3,3 miliarde de dolari dupa ce a facut anuntul schimbarii news feed-ului


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Actiunile companiei Facebook, cu baza in Menlo Park, California, au scazut cu 4,5% vineri, scazandu-i averea luii Zuckerberg la 74 de miliarde de dolari.
Citeste si Schimbare RADICALÄ‚ pe FACEBOOK. Presa internationala este INGRIJORATÄ‚
In cadrul topului miliardarilor efectuat de Bloomberg, acesta a pierdut pozitia de a patra cea mai bogata persoana din lume in favoarea magnatului din retail, Amancio Ortega.
Facebook a anuntat vineri ca va opera modificari in modul de functionare al fluxului de stiri, continutul media, de afaceri si cel publicitar urmand sa fie "umbrit" de subiecte care au potentialul de a starni discutii intre utilizatorii platformei online, potrivit bbc.com.
Potrivit specialistilor in social media, modificarile anuntate de Mark Zuckerberg, cofondatorul si seful platformei online, pe pagina sa de Facebook, sunt "semnificative".
Citeste si Facebook se schimba. Anuntul facut de Mark Zuckerberg. Sute de mii de LIKE-uri si share-uri
Astfel, continuturile publicate de companiile care activeaza in domeniile media, de afaceri si publicitate isi vor pierde din popularitate, sunt de parere reprezentantii Facebook.
Modificarile algoritmului care stabileste prioritatea mesajelor afisate utilizatorilor Facebook vor intra in vigoare in saptamanile urmatoare.

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Mark Zuckerberg | Averea |
© 2007-2011 News20.ro --