BLACK FRIDAY 2017. eMag ofera in promotie bilete Tarom, bilete la concerte si servicii medicale

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


BLACK FRIDAY 2017. eMag ofera in promotie bilete Tarom, bilete la concerte si servicii medicale


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
BLACK FRIDAY 2017. Reducerile totale ale platformei eMAG se ridica la 40 de milioane de euro, anul acesta, de Black Friday, eveniment care va avea loc pe 17 noiembrie, fiind disponibile doua milioane de produse de la eMAG si de la cei peste 4.000 de selleri din Marketplace care au pregatit stocuri. In plus, 2.000 de clienti care vor aplica de Black Friday pentru cardul de cumparaturi eMAG vor primi cu un voucher in valoare de 500 de lei, la prima achizitie de cel putin 1.000 de lei facuta pe eMAG.
BLACK FRIDAY 2017. Anul acesta, compania se asteapta si ca media numarului de produse comandate de fiecare client de Black Friday sa creasca si sa ajunga la 3,4 produse, iar valoarea totala a comenzilor sa se ridice la 350 de milioane de lei.
BLACK FRIDAY 2017. Clientii vor putea cumpara la pret special televizoare, telefoane mobile, frigidere, laptopuri, masini de spalat, electrocasnice mici (aspiratoare, mixere, roboti de bucatarie, fiare de calcat si altele), haine, incaltaminte si accesorii, produse de ingrijire personala si cosmetice, jucarii, carti, produse pentru casa si gradina, mobila, jucarii sau anvelope.
BLACK FRIDAY 2017. In plus, oferta de Black Friday cuprinde si produse speciale, precum aur, autoturisme, ceasuri si bijuterii de lux, pachete turistice, reduceri la bilete de ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Tarom | Concerte |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --