Banda led o sursa de iluminat flexibila, la propriu

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Banda led o sursa de iluminat flexibila, la propriu


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Daca pana astazi nu ati experimentat solutia de iluminare decorativa cu banda led, ar putea fi acum cel mai bun moment pentru a afla cum se poate realiza aceast montaj. Pentru inceput principalul aspect pe care trebuie sa va concentrati atentia este locul montajului si distanta pe care doriti instalarea de banda led.

Este de dorit ca dupa montaj metrajul de banda led sa nu se intersecteze cu usi sau ferestre care prin folosire sa afecteze instalatia. Din acest motiv incercati sa aveti o viziune cat mai buna asupra traseului pe care il va urma banda led si estimati corect metrajul adaugand un plus ce circa 10% in plus fata de masuratoarea facuta.

Acest supliment de metraj este necesar in special atunci cand traseul instalatiei cu banda led traverseaza colturi de usi, ferestre sau pereti, curbura pentru schimbarea unghiului afectand in plus lungimea masurata initial.

Este necesar deasemenea sa fiti hotarati de la bun inceput daca banda led va functiona in interior sau o veti folosi in exterior. In functie de locul instalarii veti cumpara din magazinul specializat in iluminat led, banda led potrivita pentru ca fabricantul ofera produse diferite din acest punct de vedere.

Cel mai bun lucru pe care il puteti face, asta pentru a nu alege si monta produse nepotrivite cu cerintele pe care le aveti, este sa utilizati un configurator online pentru banda led. Acest produs online este disponibil gratuit in magazinul specializat si aloca in cosul de cumparaturi produsele potrivite ce va sunt necesare in functie de anumite criterii.

De cele mai multe ori lungimea benzii cu leduri instalata nu este foarte mare, insa atunci cand doriti de pus in functiune un treseu amplu, merita sa folositi pentru montaj un profil aluminiu banda led potrivit cu fiecare etapa a traseului de instalat.

Acest produs este special conceput pentru a sustine si asigura o si mai buna functionare a benzilor cu led, permitand un montaj estetic, sigur si eficient in ceea ce priveste dispersarea luminii produsa de banda led.

Daca veti respecta toate aceste amanute si in plus modalitaea de instalare din punct de vedere electric, asa cum este ea prevazuta de producatorii de banda led si accesorii pentru aceasta, rezultatul va fi impecabil, iar efectul iluminarii decorative cu noua banda led montata va fi pe placul oricui.

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Profil Aluminiu Banda Led | Banda Led |

Pe aceeasi tema

    Folosesti benzi LED sau becuri normale pentru decoratiuni?


    Decoreaza locuinta de sarbatiri cu benzi LED    Ai o multime de motive pentru care sa alegi impodobirea locuintei tale cu benzi LED si tu inca mai folosesti instalatie cu becuri incandescente? Nu ai observat cat de repede se ard ac ...
2007-2011 News20.ro --