Black Friday 2017 Autovit.ro: Reduceri de pana la 40% pentru peste 100 de autoturisme

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Black Friday 2017 Autovit.ro: Reduceri de pana la 40% pentru peste 100 de autoturisme


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
In 2017, ofertele pregatite pentru Black Friday depasesc 100 de autoturisme de la cele mai cautate branduri de catre romani, precum Volkswagen, Opel, Audi, Dacia, Ford, Skoda, Mercedes si BMW.
a"Anul trecut, de Black Friday, s-au vandut masini in valoare de 1,7 milioane euro, iar numarul cumparatorilor care au contactat dealerii a fost de 4 ori mai mare decat in anul precedent. Interesul romanilor s-a vazut si in rapiditatea cu care s-au cumparat autoturismele, peste 80% dintre tranzactii fiind incheiate in termen de 3 zile. Drept urmare, pentru editia de Black Friday 2017 am pregatit un volum dublu de autoturisme la oferta, de la peste 10 dealeri mari din toata tara", a declarat Andrei Bereanda, Business Manager Autovit.ro.
Citeste si Black Friday 2017: Peste 50% dintre romani vor cheltui intre 200 si 1.000 lei
Reducerile oferite ajung pana la 40%, iar masinile incluse in oferta au preturi cuprinse intre 8.000 si 100.000 de euro.
Cei mai importanti dealeri auto care participa la campania Black Friday de pe Autovit.ro sunt Grup West Premium (Oradea), Aliat Auto (Targu Mures), Leasing Automobile (Galati si Arad), Auto Geist (Galati), Auto Cobalcescu (Bucuresti), Son Motors (Sibiu), Xcars Store (Mures) si AUTO SCHUNN (Arad, Deva, Suceava, Sibiu), acestia fiind partenerii Autovit.ro cu cele mai multe oferte pregatite pentru campania din acest an.
a"Pentru acest an, ne-am dorit sa venim in intampinarea utilizatorilor nostri cu o gama si mai diversificata de autoturisme, de la cei mai importanti parteneri ai nostri. Oferta pe care am pregatit-o de ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Autovitro Reduceri | Black Friday |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --