Black Friday la Delta Studio - reduceri de pana la 90% la solutii pentru amenajari de interior inteligente (P)

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Black Friday la Delta Studio - reduceri de pana la 90% la solutii pentru amenajari de interior inteligente (P)


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul amenajarilor interioare, Delta Studio lanseaza campania de Black Friday cu reduceri de pana la 90% la gresie si faianta, obiecte sanitare, mobilier pentru baie si bucatarie, corpuri de iluminat si nu numai.
Campania de Black Friday incepe pe www.deltastudio.ro joi, 16 noiembrie, la ora 00.00 si se incheie duminica, 19 noiembrie, la 23:59. Compania a pregatit mii de produse cu reducere: gresie, faianta, mozaic, obiecte sanitare, baterii sanitare, cabine de dus, cazi, accesorii, seturi pentru baie, mobilier de baie, mobilier de bucatarie, toate putand fi comandate cu plata online si livrare in toata tara.
Delta Studio este prezenta cu 11 showroom-uri in 9 orase din Romania si ofera solutii si concepte de amenajare complete. Prin sloganul "amenajari inteligente" Delta Studio isi propune sa fie cea mai buna optiune atat pentru clientii de lux cat si pentru cei care dispun de bugete reduse. Delta Studio ofera o gama larga de servicii de proiectare, lucrari de executie si montaj, garantie si service.
In permanenta adaptat ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Black Friday | Delta Studio |
2007-2011 News20.ro --