Bobby McFerrin concerteaza in Bucuresti alaturi de Cristinel Turturica si Ionica Minune

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Bobby McFerrin concerteaza in Bucuresti alaturi de Cristinel Turturica si Ionica Minune


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Bobby McFerrin, artistul cunoscut pentru hitul "Don't Worry, Be Happy" , va canta in mai putin de trei zile pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Alaturi de cunoscutul muzician, pe scena vor urca si doi artisti de origine romana: Ionica Minune (acordeon) si Cristinel Turturica (tambal), informeaza organizatorii evenimentului
citati de Mediafax.

Ionica Minune este o adevarata legenda printre muzicienii "de traditie" din Romania. El canta de varsta de 4 an. Cristinel Turturica a facut parte din Taraful Haiducilor si a colaborat cu compozitorul Gabriel Yared, detinator al premiului Oscar pentru muzica filmului "Pacientul englez".

Biletele petru concertul lui Bobby McFerrin pot fi achizitionate online (de pe site-urile eventim.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, precum si din magazinul Muzica si magazinele Vodafone din tara. Preturile biletelor sunt cuprinse intre 80 si 250 lei.

Bobby McFerrin este unul dintre cei mai cunoscuti solisti din lume. El a scris si a interpretat unul dintre cele mai cunoscute hituri, "Don't Worry, Be Happy". Albumele sale s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare.

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Bobby McFerrin | Cristinel Turturica | Ionica Minune |
Sursa: Antena 3

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
2007-2011 News20.ro --