Bonduelle a lansat un audiobook dedicat copiilor cu deficiente de vedere

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Bonduelle a lansat un audiobook dedicat copiilor cu deficiente de vedere


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Bonduelle le-a facut o noua bucurie copiilor, lansand varianta audio a povestii Aventurierii din Bonduellia. Astfel, si copiii cu deficiente de vedere se pot bucura de acum de aventurile de pe taramul magic al legumelor.
Aventurierii din Bonduellia este cartea pentru copii pe care Bonduelle a oferit-o consumatorilor sai in campania promotionala cu acelasi nume din aceasta toamna. Campania a avut ca obiectiv incurajarea parintilor si copiilor sa includa cu usurinta legumele in alimentatie. Ciupercica cea Cocheta, Fasolica Exploratoarea, Ardellino Atletul si Pastaielii Familistul sunt cele patru personaje care le spun copiilor povestea din Bonduellia, taramul magic al legumelor.


Noua campanie este o continuare a campaniei "Aventurierii de Gradina" care a avut acelasi scop, acela de a veni in ajutorul parintilor, pentru a-i imprieteni pe copii cu legumele si a le include in alimentatia lor zilnica.
Campania de Responsabilitate Sociala conexa ofera posibilitatea si copiiilor cu deficiente de vedere sa cunoasca povestea aventurierilor din Bonduellia datorita audiobook-ului realizat cu ajutorul actritei Adina Lucaciu. Povestea audio va fi distribuita in centrele de copii cu deficiente de vedere din ...

Categoria: Sanatate
ID articol: 149060
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Bonduelle | Deficiente |
2007-2011 News20.ro --