CHEFI LA CUTITE. Proba duelului impune un ingredient vedeta in farfuriile concurentilor

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


CHEFI LA CUTITE. Proba duelului impune un ingredient vedeta in farfuriile concurentilor


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Prezenta lui Henrik Sebok creste tensiunea nu doar in randul bucatarilor, ci si in randul celor trei chefi care sunt convinsi ca proba de azi va fi cu adevarat o lupta "la cutite". Jurizarea va tine cont de rafinamentul culinar si estetic, insa doua dintre echipe vor ajunge la proba duelului, in care ,,orice greseala conteaza si fiecare pas gresit isi va spune cuvantul in farfuria finala".
Citeste siCHEFI LA CUTITE 2017: Scarlatescu si echipa mov pierd primul concurent
Proba va impune de aceasta data o alta tema ce pare simpla, dar care le va da batai de cap concurentilor. Fiecare dintre acestia va pregati un preparat care va avea la baza un singur ingredient vedeta: cartoful. Elementul principal din farfurie trebuie sa iasa in evidenta si sa impresioneze papilele juratilor Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu.
Pentru doi dintre acestia, jurizarea va fi dublata de mari emotii, pentru ca in functie de notele pe care le acorda farfuriilor finale vor stabili clasamentul acestei seri. ,,N-as vrea sa gasesc o supa de cartofi si nici un piure", declara Catalin Scarlatescu, in timp ce Florin Dumitrescu spera ca printre preparate sa regaseasca o "mancare de suflet, ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Proba | Concurentilor |
2007-2011 News20.ro --