CRIZĂ IN PSD: Baroni locali si lideri ai partidului cer convocarea URGENTĂ a unui Comitet National

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


CRIZĂ IN PSD: Baroni locali si lideri ai partidului cer convocarea URGENTĂ a unui Comitet National


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol

Presedintele Comisiei SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a solicitat convocarea urgenta a CExN al partidului, precizand ca o impune situatia din ultimele zile, la acest apel raliindu-se fostul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, liderul PSD Neamt, Ionel Arsene. primarul Capitalei, Gabriela Firea, sau Ecaterina Andronescu.


Se inmultesc vocile celor care cer convocarea urgenta a Comitetului Executiv National al partidului. Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National (CEx) al PSD pentru "a transa criza politica" intrucat aceasta a avut drept "reactie organica" incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale. Firea sustine ca indiferent de solutia care va rezulta din sedinta CEx, este categoric mai buna decat actuala instabilitate. Si senatorul PSD Claudiu Manda considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al partidului, argumentul sau fiind ca "situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CEx de la Iasi". Convocarea CExN a fost ceruta si de catre deputatul Catalin Radulescu si liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.
"Privesc si eu cu ingrijorare ceea ce se intampla in viata politica de cateva zile. Nu pot fi indiferenta, chiar daca sunt preocupata primordial de problemele Capitalei. Observ ca motoarele administratiei publice centrale si locale au incetinit. Este o reactie organica la criza politica", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Faebook.
Primarul Capitalei sustine ca trebuie "reinstaurat un climat politic la standarde europene, cu profesionalism si rigoare", fiind necesara intrunirea CEx "pentru a transa criza politica".
"Orice solutie va reiesi din dezbaterea CEx va fi mai utila pentru tara decat instabilitatea actuala ", a mai scris edilul.

"Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi. Romanii asteapta de la noi predictibilitate si stabilitate, asteapta punerea in aplicare a programului de guvernare asumat. Guvernul trebuie sa functioneze ca o echipa unita si sa isi duca la indeplinire obiectivul votat de Parlament: o viata mai buna pentru romani", a scris Manda, sambata, pe pagina sa de Facebook.
Claudiu Manda: Trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situatia din ultimele zile nu poate astepta

De asemenea, fostul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a sustinut ca fiecare zi care trece intr-un climat de instabilitate le dauneaza romanilor.
"Situatia de instabilitate din ultima perioada nu mai poate continua! Fiecare zi care trece intr-un astfel de climat este daunatoare romanilor. De aceea, consider ca PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN - pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate!", a scris Plumb, pe pagina sa de Facebook.
PSD Olt cere convocarea Comitetului Executiv National al partidului, "ca urmare a ultimelor evenimente din partid"

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, a facut apel, la randul sau, pentru convocarea urgenta a CExN al PSD.
"Responsabilitatea fata de cetatean este principala atributie a unei guvernari. In momentul in ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Comitet National | Baroni |
2007-2011 News20.ro --