Carolina Design ofera cele mai frumoase blanuri femeilor pentru care eleganta primeaza (P)

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Carolina Design ofera cele mai frumoase blanuri femeilor pentru care eleganta primeaza (P)


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Carolina Design ofera haine de blana pentru femei potrivite tuturor stilurilor: de chinchilla, de nurca, de raton, vulpe argintie sau de vulpe polara - in culori diferite, cu gluga sau fara gluga, simple sau cu detalii, lungi sau scurte. Experienta firmei consta in peste 30 de ani de activitate in blanarie si pielarie. Desi sediul firmei se afla in Timisoara, clientii sunt din toata tara, dat fiind posibilitatea de comercializare prin intermediul site-ului http://www.carolinadesign.ro.
Pe plan international, speciile utilizate de industria blanurilor sunt abundente, insa pentru crearea hainelor de blana nu sunt folosite specii pe cale de disparitie. Productia de haine de blana este astazi strict reglementata de standardele europene si internationale. Atunci cand sunt ingrijite corespunzator, blanurile pot fi purtate multi ani - mult mai mult decat cele textile. De fapt, blanurile sunt printre putinele haine care sunt transmise de la o generatie la alta! Mai mult, peste ani, o haina de blana poate fi remodelata pentru a i se oferi un aspect nou in functie de tendintele modei.
Avand in vedere gama larga de articole de blana disponibile acum, se poate spune ca femeile carora le place sa poarte blanuri naturale sunt rasfatate. Inainte de decide ce haina sa achizitioneze, trebuie ca persoana in cauza sa gaseasca raspunsuri la cateva intrebari: Cu ce a€‹a€‹alte elemente vestimentare se poate purta blana? Vin bine blugii cu o haina de blana? Eleganta unei nurci va fi capabila sa completeze armonios rochia de seara? si multe altele. Odata ce aceste intrebari au fost clarificate, se poate incepe cautarea!
Carolina Design ofera raspunsurile corecte la toate intrebarile care ajuta la achizitionarea hainelor de blana. Firma este un expert care poate sa introduca in lumea blanurilor pe oricine doreste sa faca acest lucru.  Creatiile Carolina Design sunt apreciate si purtate in sezonul rece de femei moderne, pentru ca reusesc sa completeze  cu succes cele mai sofisticate tinute. Pe langa faptul ca propun  modele de haine din blana naturala create exemplar in ceea ce priveste modelul ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Carolina Design | Femeilor |
© 2007-2011 News20.ro --