Castigatori Romanii au talent 2017: Cine a mers mai departe dupa semifinala 4 VIDEO

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Castigatori Romanii au talent 2017: Cine a mers mai departe dupa semifinala 4 VIDEO


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Castigatori Romanii au talent 2017: Cine a mers mai departe dupa semifinala 4. Au folosit originalitatea ca efect special si emotia ca thriller, au realizat din miscare super-actiune si din voce povesti de succes!
Cei zece semifinalisti au adus talentul la un nou nivel si au umplut casele telespectatorilor cu energie, culoare, emotie si foarte multa bucurie.
Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO
Grupul Aerosa fost nominalizat pentru Premiul de Originalitate! Pentru acest premiu, juratii aleg in fiecare semifinala cate un candidat astfel incat, inainte de marea finala Romanii au Talent, publicul sa aiba 5 concurenti din care sa aleaga. Asa cum ne-am obisnuit deja, telespectatorii isi voteaza favoritul si ii ofera premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro!
In urma voturilor publicului, primii trei concurenti care au avut sansa de a merge in marea finala de la "Romanii au Talent"
Beniamin Dumbravan, concurentul care a primit Golden Buzz de la Florin Calinescu a fost cel mai votat concurent de catre public. Datorita voturilor venite de la cei de acasa, pustiul care a surpins cu un moment de Beatbox incendiar merge in marea finala Romanii au talent.
Pe locurile doi si trei s-au clasatUnison StarssiAeros,care au impresionat in egala masura si i-au pus pe membrii juriului intr-o situatie extrem de dificila.
Momentul delicat al serii a venit si in Semifinala 4 Romanii au talent. Juriul a fost nevoit sa decida care dintre preferatii publicului ar trebui ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Castigatori Romanii | Semifinala |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
2007-2011 News20.ro --