Ce gasim weekend-ul acesta la Dichisar de Toamna – 48 de recomandari cu dichis

Pe 13 si 14 octombrie ne asteapta 2 zile de fun, food & shopping alternativ la Dichisar. Cel mai mare targ de handmade si design din Bucuresti se intoarce cu forte proaspete si iz de toamna!

Acum sunt citite aceste articole
100 de mesaje de dragoste. Mesaje de iubire pentru EL si pentru EA. Inspira-te! Ciorba de perisoare. Cum sa prepari cea mai delicioasa ciorba de perisoare Ce inseamna cand visezi serpi. Sa te temi sau sa te bucuri ca ii visezi?
Dichisar este mult mai mult decat un targ: este un weekend relaxat petrecut intre prieteni, un moment perfect sa incerci o cafea senzationala sau ocazia perfecta sa faci shopping alternativ. Sau poate toate trei.

Peste 90 de expozanti atent selectionati, muzica aleasa pe spranceana si bunatati tentante la fiecare pas. Dichisar de Toamna se intampla weekend-ul acesta la Impact Hub Bucuresti din Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etajul 1, de la 10:00 la 20:00.

Iata doar cateva dintre recomandarile noastre, dati join evenimentului Facebook pentru a descoperi toate produsele >> https://www.facebook.com/events/1056401521202860/

Spor la cumparaturi!

Salopeta Antante | Jacheta Perspective Atelier | Jacheta Maison Ilia | Pantaloni Komoda | Pulover Iheart Concept Store

Colier Nairafee …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *