Ce urmarim cand achizitionam proiectoare LED pentru exterior?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daca planuiesti sa organizezi o petrecere in aer liber sau un alt eveniment special, trebuie sa te gandesti la multe aspecte. Vei avea nevoie de mancare savuroasa, muzica buna si locuri suficiente in care oamenii sa se poata relaxa. Insa, pe timpul noptii, invitatii vor avea nevoie si de o lumina exterioara, pentru a socializa in voie.

Tipul de iluminare pe care o alegi pentru evenimentul tau poate seta ambianta potrivita si determina cat timp va dura petrecerea de-a lungul noptii. Indiferent daca alegi proiectoare LED pentru a lumina o aniversare sau o petrecere mai formala, ai suficiente optiuni. Foloseste proiectoare cu LED pentru a ilumina zonele importante din cadrul evenimentului, cum ar fi zona grupurilor sanitare sau cea in care se afla mancarea.

Daca intentionezi sa aduci o atmosfera placuta evenimentului tau prin proiectoare cu LED, vei descoperi beneficiile cu care acestea vin la pachet. Pe langa economia pe care o fac la consumul de energie, proiectoarele cu LED sunt facute sa reziste pe termen lung.
Caracteristicile proiectoarelor cu LED
?

?

Pot suporta conditii meteorologice extreme

?

Situatiile limita prin care trebuie sa treaca unele proiectoare LED sunt diferentele mari de temperatura, de la cele foarte scazute de pe timpul noptii la caldura din timpul zilei. Aceste schimbari nu sunt foarte prietenoase cu sistemele de iluminare traditionale, rezultand intr-o viata scurta a acestor becuri si o performanta scazuta. Un proiector LED, pe de alta parte, devine mult mai eficient in temperaturi scazute, aprinzandu-se instant, intrucat nu are nevoie de timp ca sa se incalzesca.

Pornit / Oprit

Pornirea si oprirea constanta a luminilor fluorescente consuma mai multe energie si le reduce durata de viata. Proiectoarele LED nu au aceasta problema, transformandu-le in alegerea ideala pentru lumina de siguranta sau alte iluminari intermitente.

Economisesti energie electrica

Proiectoarele cu LED sunt mai eficiente decat orice forma de iluminare, iar atunci cand sunt folosite la o scara mai mare, precum iluminarea unei parcari auto sau garaje, economiile sunt substantiale. Chiar si pentru o iluminare domestica poti scadea cu mult costurile la energie electrica, daca inlocuiesti vechile becuri cu proiectoare LED. Bune pentru mediul inconjurator, excelente pentru buzunar.

Durata de viata mai lunga

Proiectoarele cu LED dureaza cu pana la 50.000 ore mai mult decat becurile traditionale. Asta inseamna ca proiectoarele trebuie schimbate mult mai rar, ceea ce reprezinta un mare avantaj in cazul iluminarii exterioare. Asadar, nu economisesti doar datorita consumului scazut de energie, ci si prin reducerea costurilor de mentenanta si inlocuire.

Versatilitate

Proiectoarele LED pot fi directionate sa ofere o lumina eficienta si directa, ideala in cazul luminilor folosite in scopuri arhitecturale sau de siguranta. Prin directionarea razei de actiune exact unde este nevoie de ea, energia electrica nu se risipeste si poluarea luminoasa este diminuata.

Desigur, toate aceste caracteristici le gasesti la proiectoare cu LED de calitate, in timp ce iluminatul de slaba calitate nu poate duce mai departe reputatia celorlalte. Asa ca daca te-ai hotarat sa iti inlocuiesti iluminarea exterioara cu proiectoare LED de calitate, consulta o companie specializata in asemenea produse, pentru a-ti oferi cele mai bune solutii pentru tine.

Electric Concept vine in ajutorul tau cu astfel de produse si servicii, avand in componenta catalogului o variatate de modele de proiectoare, pentru ca tu sa iti iluminezi casa si curtea interioara asa cum iti doresti.

spot_imgspot_img