Cel mai cautat job din randul studentelor

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Cel mai cautat job din randul studentelor


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol

Exista multe feluri de studenți, dar daca ar fi sa îi clasificam din punct de vedere al modului cum aleg sa-și petreaca anii studenției, am putea spune ca sunt studenți care merg la cursuri regulat și învața pentru a primi o bursa de merit, sau studenții care decid sa-și ia un job și se ocupa de facultate cum reușesc. Pentru mulți, mai ales daca provin din familii modeste, de la țara, le e destul de greu sa se întrețina atunci când pleaca în oraș la alte facultați și decid sa-și gaseasca un job part time.


Joburile part time nu sunt atât de ok pentru ca au salariile foarte mici și de cele mai multe ori încurca mai degraba decât sa ajute. Studenții nu se aleg cu un beneficiu material foarte mare și nici nu reușesc sa se țina prea bine de facultate.


La ChatStudio, avem foarte multe modele studente, iar la interviuri numarul de studente care vin începe sa creasca impresionant de tare, mai ales acum cu începerea anului universitar. Când le întrebam care sunt motivele pentru care aleg sa practice acest job, majoritatea spun ca „Acest job îmi poate oferi atât beneficii pe plan material, dar îmi și da posibilitatea sa merg regulat la facultate și sa ma țin de cursuri”


Acesta este principalul motiv și gând pe care îl au studentele în minte atunci când vin, dar dupa câtva timp petrecut alaturi de noi, descopera ca aceasta meserie aduce cu ea mult mai multe beneficii.


Multe dintre studentele care au venit la Chat Studio, au decis sa ramâna în continuare în echipa, chiar și dupa terminarea facultații, pentru ca au descoperit un colectiv extraordinar, iar munca pe care o faceau le aducea o gramada de beneficii.


„M-a ajutat sa prind încredere în mine, sa cred ca sunt în stare de mai mult ș mi-am descoperit calitați de care nu eram conștienta.”


„M-a facut sa ma simt femeie. Mi-am descoperit latura mea mai feminina și acum știu cum sa ma îmbrac și machiez astfel încât sa-mi scot în evidența ce am mai bun.”


„Având în vedere ca sunt și la facultatea de psihologie, niciodata nu mi-am închipuit ca aș putea sa practic asta lucrând ca model de videochat. Am fost surprinsa sa vad ca acest job m-a ajutat și din acest punct de vedere”


„Ma pot întreține singura, merg și regulat la cursuri, am descoperit un colectiv draguț și-mi place foarte mult ceea ce fac.”


Programul de la ChatStudio este destul de flexibil. Firește ca trebuie respectat un anumit numar de ore pe saptamâna, dar modelele își pot alege dupa nevoie orele la care doresc sa lucreze. În acest domeniu, se lucreaza tot timpul, indiferent ca este zi sau noapte, deoarece clienții sunt din toate parțile lumii iar fusurile orare difera. Nimeni nu a spus ca este ușor, dar acest job este foarte preferat de studente tocmai pentru ca le ofera posibilitatea de a ajunge și la cursuri în mod regulat și câștiga și destul de bine.


Eși studenta și ești în cautarea unui job? Vino la noi, suntem mereu în cautarea inovației și originalitații!


Categoria: Marketing
ID articol: 135916
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Chatstudio | Chat Studio | Videochat Bucuresti | Videochat |
© 2007-2011 News20.ro --