Ciuperci umplute cu piept de pui

Ingrediente ciuperci umplute cu piept de pui
10 ciuperci potrivite
1 piept de pui (circa 300 grame)
O ceapa
Sare
Piper
O legatura patrunjel
O legatura marar
150 grame cascaval
Ulei de masline
Mod de preparare Ciuperci umplute cu piept de pui
Ciupercutele se spala, li se rup coditele si se decojesc de primul strat de pielita, se pun la stors cu palaria in jos. Intre timp se toaca coditele si se amesteca cu pieptul de pui taiat cubulete, ceapa tocata marunt, cu patrunjelul si mararul tocat. Se amesteca toate si se potrivesc de sare si piper. Se umplu ciupercile si se asaza in tava.
Am pus cate un strop de ulei de masline in fiecare ciuperca si le-am pus la copt, in cuptorul incalzit cu un sfert de ora inainte, timp de aproximativ 15 minute, la foc mediu. Se scot ciupercutele si se rade deasupra cascavalul.
AICI gasesti Secretele celor mai savurosi ardei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *