Complexul Energetic Oltenia va disponibiliza 1.000 de angajati, in loc de 2.000, cum prevedea planul initial

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Complexul Energetic Oltenia va disponibiliza 1.000 de angajati, in loc de 2.000, cum prevedea planul initial


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Un numar de 1.000 de angajati vor fi disponibilizati la Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, in loc de 2.000 de salariati, cum prevedea planul initial de restructurare, arata News.ro.
Mai mult de jumatate sunt salariati in prag de pensionare. Compania urmeaza sa isi cedeze toate activele neperformante, ca de exemplu bisericile si terenurile de fotbal pentru care plateste impozite. Complexul Energetic Oltenia are in prezent aproximativ 14.000 de angajati.

"Am analizat foarte bine acest plan de restructurare impreuna cu conducerea companiei atunci cand am venit la minister. Ni s-a parut putin exagerata disponibilizarea celor 2.000 de oameni, asa cum a fost stabilit initial.
Ar fi insemnat sa disponibilizam foarte multi oameni din zona de productie, acolo unde de fapt trebuie sa mentinem in continuare locurile de munca, mai ales ca sunt foarte multi specialisti pe care nu-i gasim foarte usor in acest domeniu", a afirmat Petcu.
"Am stabilit ca cei 1.000 de oameni, asa cum am dat mandat sa se voteze in adunarea generala, sa fie in mod special oameni pensionabili, care sunt in pragul pensionarii si care oricum ar fi plecat", a completat el. Din cei 1.000 ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Complexul Energetic | Oltenia |
2007-2011 News20.ro --