Consumatorul este mai atent la calitatea apei pe care o consuma, nu la brand

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Consumatorul este mai atent la calitatea apei pe care o consuma, nu la brand


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Consumatorii incep sa puna accent pe calitatea si puritatea apei. Preturile mici nu mai reprezinta o componenta importanta cand vine vorba despre apa. Statisticile arata deasemenea ca se manifesta o mai mare atentie la calitate si nu la brand, acest prag psihologic fiind actualmente depasit. Cele mai importante coordonate pe care le ia in considerare consumatorul sunt reprezentate de reziduul fix, cantitatea de nitriti si Ph-ul.
Conform reglementarilor in vigoare, la noi in tara, o apa minerala este buna de baut daca reziduul fix este mai mic de 500 mg/l, iar Ph-ul trebuie sa fie cat mai apropiat de Ph-ul corpului uman.
a"Pe noi ne bucura constientizarea clientilor nostri avand in vedere sanatatea lor si alegerea produselor. Din puctul nostru de vedere, informarea si educarea clientilor in legatura cu ceea ce consuma este o datorie a fiecarui producator", a declarat Daciana Siderache, directorul general Calipso.
Nivelul de nitriti prezenti in apa de izvor naturala imbuteliata de Calipso se situeaza sub capacitatea de detectie a aparatelor de laborator, in vreme ce reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea pH-ului este de 8,2, similar cu Ph-ul lichidelor din corpul uman.
Analizele de laborator arata deasemenea ca apa Calipso, provenita dintr-un izvor natural, este o apa cu un complex optim de minerale, ceea ce o incadreaza in zona apelor oligominerale. Apa de izvor Calipso este extrasa dintr-un izvor situat la peste 250 de metri adancime, in Codrii Vlasiei.
In luna aprilie, in preajma Pastelui, cantitatea de apa Calipso livrata a crescut cu 6,4% ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Consumatorul | Calitatea |
2007-2011 News20.ro --