Contractul de consultanta pentru expropierea imobilelor de pe Magistrala 6 metrou a fost publicat in SEAP

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Contractul de consultanta pentru expropierea imobilelor de pe Magistrala 6 metrou a fost publicat in SEAP


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Metrorex a publicat in SEAP anuntul de participare pentru "Consultanta, asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor judecatoresti de orice grad si a oricaror institutii in vederea dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizarii obiectivului de investitii: Legatura retelei de metrou cu Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni)".
Activitatile in cadrul contractului, asa cum au fost stabilite prin caietul de sarcini, vor fi realizate in patru etape, astfel: prima etapa - de la declansarea procedurii de expropriere pana la notificarea proprietarilor, etapa a doua - de la notificarea proprietarilor pana la intabularea dreptului de proprietate, etapa a treia - transferul catre UAT-uri a imobilelor care nu mai sunt necesare dupa finalizarea lucrarilor si etapa a patra - reprezentarea expropriatorului in fata instantelor de toate gradele, in toate litigiile formulate de catre persoanele expropiate, ca urmare a parcurgerii de catre prestator a tuturor etapelor anterioare, cu caracter contencios sau necontencios, pana la solutionarea definitiva si irevocabila a cauzelor, se arata in anuntul publicat.
Valoarea contractului estimata fara TVA este de 2.079.000 de lei.
Sursa de finantare este asigurata de la bugetul de stat si din fonduri externe nerambursabile aferente Programului Operational Infrastructura Mare (POIM).
Cel mai bun raport calitate-pret reprezinta criteriul de atribuire a contractului.
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 3 ianuarie 2018, ora 16:30. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 ianuarie 2018, ora 16.00. Data limita de evaluare a ofertelor este 5 februarie 2018, ora 18.00.
Guvernul a aprobat, in iulie, declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata care se afla pe coridorul de expropriere al Magistralei 6 de metrou 1 Mai - Otopeni, etapa necesara pentru inceperea lucrarilor de realizare a obiectivului.
Imobilele supuse exproprierii se afla pe raza Municipiului Bucuresti-Sectorul 1 si a judetului Ilfov - oras Otopeni.
Sumele individuale estimate de catre expropriator, aferente despagubirilor, sunt in cuantum de 62,8 milioane lei si reprezinta despagubirile pentru un numar de 42 de imobile cu o suprafata de expropriat de 39.160 mp. Fondurile sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.
Magistrala 6 realizeaza extinderea retelei actuale de metrou din statia 1 Mai pana la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, pe o lungime de 14,2 km si un numar de 12 statii. Aceasta noua magistrala asigura legatura directa intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni.
Magistrala va permite legarea directa intre Gara de Nord si Aeroport Otopeni, fara transbordarea calatorilor prin schimbarea peroanelor si a trenurilor.
Termenul estimat de incepere a lucrarilor este a doua jumatate a anului 2018, iar durata de executie este de 48 de luni.
Proiectul este inclus in Planul de Mobilitate Urbana Durabila Bucuresti - Ilfov.
Citeste si Biletul unic RATB - Metrorex, aprobat in Consiliul General al Capitalei. Primele tichete vor fi introduse din 10 ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Magistrala | Contractul |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --