Criterii de selectie a anvelopelor pentru ATV

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Criterii de selectie a anvelopelor pentru ATV


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Un ATV are nevoie de anvelope speciale, pentru ca este nevoie de multa siguranta, iar cauciucurile ocupa un loc important in ceea ce priveste acest criteriu. Avelopele pentru ATV trebuie sa fie de calitate foarte buna, pentru ca drumurile pe care se circula cu un ATV nu sunt unele obisnuite, este vorba despre suprafete care nu sunt in general plane, ci despre drumuri cu denivelari, cu namol sau cu zapada, daca vorbim despre anotimpul rece.

Stabilitatea unui asemenea vehicul, destinat mai ales plimbarilor care le aduc adrenalina impatimitilor de aventura, este una care depinde extraordinar de mult de cauciucuri.

In cazul in care se intampla sa cumperi cauciucuri necorespunzatoare, atunci ATV ul iti poate da de furca, pentru ca nu o sa mearga la capacitatea la care iti doresti tu. Asa ca trebuie sa cumperi anvelope pentru ATV care sa respecte intocmai cerintele producatorului, sa fie excelente din punctul de vedere al calitatii.

Anvelopele special confectionate pentru namol au o aderenta mai buna, pentru ca ATV-ul sa faca fata drumului, indiferent care sunt conditiile. Un ATV este construit astfel incat sa faca fata drumurilor greu de parcurs de alte vehicule. Acesta este adevaratul farmec al acestui tip de automobil!

La ce sa te uiti cand cumperi anvelope pentru ATV

Trebuie sa stii ca sunt situatii in care dimensiunea cauciucurilor care sunt montate in spate este alta fata de cea a anvelopelor din spate, ceea ce inseamna ca trebuie sa acorzi o mare importanta acestui aspect. Alte ori toate cele patru anvelope destinate unui ATV sunt de exact aceeasi dimensiune.

Poti sa cumperi anvelope la mana a doua, dar nu este recomandat...

Un alt aspect de care sa tii cont este si faptul ca poti sa cumperi anvelope pentru ATV-ul tau la mana a dou. Insa aici trebuie sa iei in considerare faptul ca este posibil ca ele sa fie uzate destul de mult, astfel incat sa nu aiba o durata de viata foarte lunga. Asa ca ar fi mai indicat, desi costa mai mult, sa cumperi cauciucuri noi. Acestea sunt cele mai bune, pentru ca iti ofera siguranta de care ai nevoie pentru a te deplasa cu ATV-ul!

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Anvelope ATV |
Sursa: anvelope atv
2007-2011 News20.ro --