Cum puteti evita furtul informatiilor personale? Cumparati pentru birou un distrugator de documente performant

0
Cum puteti evita furtul informatiilor personale? Cumparati pentru birou un distrugator de documente performant

Vreti sa evitati furtul de date in firma dumneavoastra? Atunci aflati ca simpla aruncare la cosul de gunoi a documentelor de care nu mai aveti nevoie, insa care contin date importante nu mai este de ajuns. In ajutorul dumneavoastra vine acum papetarie online Total-Office, locul unde urmeaza sa gasiti o varietate de modele de distrugatoare pentru documente, echipamente de mare folos in mentinerea securitatii datelor importante ale firmei dumneavoastra. Mai mult decat atat, prin cateva click-uri, puteti alege modele performante de echipamente care distrug nu doar hartie, ci si plastic, cd-uri sau dischete.

Contributiile pe care distrugatorul de documente le aduce intr-un birou

Daca inca va ganditi la meritul unei astfel de investitii, aflati ca aveti toate motivele sa va indreptati atentia catre investirea intr-un aparat de maruntit foile. De ce? Pentru ca:
? Distrugatorul de documente are proprietatea de a marunti maculatura in fasii subtiri, astfel incat informatia de pe acestea sa nu fie deloc citibila;
? Distrugatoarele de documente contribuie si la mentinerea ordinii pe birouri, astfel incat sa evitati maculatura care nu este necesara si aglomeratia la locul de munca;
? Mai mult decat atat, odata ce investiti intr-un distrugator de ultima generatie, acesta va avea proprietatea de a marunti nu doar maculatura, ci si plasticul sau materialele din care sunt confectionate cd-urile.
Total-Office, papetaria online de unde puteti cumpara astfel de echipamente va sugereaza sa investiti in niste distrugatoare de documente care sa aiba:
? Elemente de protectie asupra deschiderii de alimentare, cu fanta special conceputa pentru cd-uri/ dvd-uri si floppy disk-uri;
? Taste speciale de control pentru functionarea continua sau intrerupta;
? Controller electric modern;
? O interfata prietenoasa, simplu de utilizat;
? Indicatoare LED pentru modul repaus;
? Sac special pentru deseuri, refolosibil.

Total-Office.ro, papetaria online cu cea mai bogata gama de distrugatoare pentru documente la preturi avantajoase

Daca sunteti in cautarea unor modele de distrugatoare la preturi avantajoase, atunci e timpul sa va indreptati atentia catre oferta papetariei online Total-Office, locul de unde, prin cateva click-uri, comandati rapid aparatura de birou online si va incadrati in pretul pe care vi l-ati propus. Ii gasiti pe cei de la Total-Office pe pagina web a papetariei, dar si la adresa de e-mail office@total-office.ro. Pentru orice informatii in plus, echipa papetariei va raspunde la intrebari la numerele de telefon 021 420 78 45/ 0724.633.423, dar si la sediul social, din Strada Garoafei nr. 1A, Corp Cladire C6, Parter, incinta VIGOTEX, Sector 5, Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *