Cum sa iti pregatesti masina pentru PRIMĂVARĂ. Cele mai bune SFATURI

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Cum sa iti pregatesti masina pentru PRIMĂVARĂ. Cele mai bune SFATURI


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Iata cateva sfaturi utile:
Revizia tehnica generala. Este recomandat este sa duci masina intr-un service auto pentru o revizie generala. Acest lucru te poate scuti de multe probleme in viitor. Cere sa fie verificate filtrele, uleiul, placutele de frana, bujiile, instalatia electrica.
4 metode neobisnuite de a prelungi viata MASINII TALE
Spala masina. Pe langa traditionalul spalat al caroseriei, acorda atentie zonelor ascunse ale masinii, acolo unde, peste iarna, s-au adunat substante corozive folosite la tratarea drumurilor, ca sasiul si pasajele rotilor, precum si pe partea interioara a pragurilor laterale.
Verifica anvelopele la un service. Asigura-te ca anvelopele masinii tale sunt in stare buna, ca nu au fisuri si taieturi. Presiunea trebuie sa fie corecta, apropiata de cea recomandata de constructorul masinii.
Testul BANAL care trebuie facut OBLIGATORIU daca achizitionezi masini second-hand VIDEO
Curata parbrizul, luneta si geamurile. Pentru ca o spalare exterioara rezolva problema doar pe jumatate, e bine sa curatati parbrizul si geamurile pe interior cu o solutie speciala care nu lasa urme. De asemenea, asigurati-va ca farurile si stopurile sunt in stare de functionare si ca nu prezinta semne de rugina sau alte impuritati acumulate in interior.
Verifica ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Pregatesti | Primavara |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --