Cum te poate ajuta un kit de reparatie carburator cand motocicleta are probleme

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Cum te poate ajuta un kit de reparatie carburator cand motocicleta are probleme


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Carburatorul motocicletei este o piesa de mare importanta, pentru ca acesta are rolul de a pregati amestecul de aer si de carburant folosit pentru a da putere motocicletei tale.

In cazul in care carburatorul nu mai functioneaza la paramateri normali trebuie sa verifici acest aspect si sa iti dai seama care este problema, ca sa poti sa repari carburatorul. Cand vine vorba despre reparatia unei astfel de piese, ai nevoie de un kit de rearatie carburator. Un astfel de kit se poate gasi in magazinele online, nu trebuie decat sa il comanzi, sa efectuezi plata, apoi acesta va fi livrat. Plata poate s afie efectuata, de asemenea, si curierului.

Ce sa faci ca sa nu se adune mizeria in carburatorul motocicletei tale?

Namolul, praful, dar si alt tip de impuritati pot reprezenta un real pericol pentru carburatorul tau. De aceea, in cazul in care observi astfel de murdarie, este bine sa te apuci sa il cureti. Cartea tehnica a motocicletei trebuie sa iti ofere cateva informatii despre cum se face intretinerea unui carburator, astfel incat sa stii ce sa faci.Tot din carte afli si detalii despre alte piese.

Trebuie sa ai grija si de rezervorul filtrelor decantoare de la robinetul de benzina, nici aici nu trebuie sa se gaseasca impuritati, pentru ca si acest lucru va dauna rezervorului tau. Asa ca trebuie sa te ingrijesti si de aceasta piesa, sa o cureti cu atentie si pe aceasta!

Carburatorul este piesa care asigura functionarea in parametri normali a motorului de la motocicleta ta, ceea ce inseamna ca trebuie sa ai mare grija de acesta. Poti sa cumperi, preventiv, un kit de reparatie carburator pe care sa il ai in cazul in care este nevoie de o reparatie si daca piesa mai poate fi reparata. In cazul in care carburatorul nu mai poate sa fie reparat atunci se impune ca acesta sa fie schimbat cu unul nou. Ca sa gasesti carburatorul potrivit, uita-te exact la modelul celui vechi, ca sa cumperi unul la fel. Preturile pentru acestea difera in functie de modelul motocicletei, pentru ca nu toate motoarele sunt la fel!

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Piese Moto | Kit Reparatie Carburator | Accesorii Moto |
2007-2011 News20.ro --