Cursuri de actorie – 9 lucrurie pe care o sa le inveti!

Cursuri de actorie - 9 lucrurie pe care o sa le inveti!

Ca si actor, pe scena, va trebui sa intri intr-o lume noua, lume care iti va solicita imaginatia si creativitatea la maximum. Cursurile de actorie sunt perfecte pentru oricine, indifferent ca esti pasionat de actorie sau doar pur si simplu vrei sa vezi cum este viata de actor.
Cursurile de actorie de la DallesGO nu sunt doar pentru cei care isi doresc sa isi dezvolte abilitatii de actor. Cursurile sunt si pentru cei care isi doresc sa intre in culisele vietii de actor.

Socializare ? in primul rand, cursurile de actorie la care te poti inscrie aici te vor invata sa interactionezi cu oameni de diferite personalitati si vei avea ocazia sa iti imunatatesti abilitatile de comunicare.
Expresivitate ? pentru un actor este foarte important sa invete sa isi controleze miscarile si gesturile pe scena. La cursuri vei exersa tot felul de miscari.
Expresivitate verbala ? intonatia este unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand vine vorba despre actorie. Iti vei dezvolta capacitatea de exprimare si vei invata cum sa transmiti sis a interepretezi corect.
Iti vei imbogati vocabularul
Iti vei stimula increderea in sine ? cresterea increderii in sine vine ca o consecinta pe termen lung a cursurilor de actorie de la DallesGO. Aplauzele publicului, depasirea emotiilor, vorbitul in fata unui public, toate acestea iti vor mari increderea in propiile fortii.
Cultura generala ? Autorii pieselor, contextual social sau istoric, acestea sunt numai cateva dintre lucrurile pe care le vei invata datorita faptului ca vei intra in contact cu piese celebre de teatru.
Autocunoastere ? De cele mai multe ori, intrand in pielea altor personae sau pretinzand ca esti o alta persoana, vei putea invata mult mai multe lucruri despre tine insusi. O sa descoperi foarte multe trasaturi commune intre tine si personajele jucate si astfel iti vei da seama de caracterul adevarat al tau.
Abilitatile de invatare ? Vei reusi sa iti imbunatatesti memoria, atentia si gandirea atunci cand vei invata pentru un rol.
Autocontrol ? Filip Ristovski te va invata la cursurile de actorie de la DallesGO cum sa iti stapanesti emotiile si mai ales cum sa le canalizezi intr-un mod cat mai pozitiv. Vei reusi sa iti dai seama ca tu esti “stapanul” emotiilor si iti vei da seama cat de usor pot fi controlate si cat de mult te pot ajuta emotiile.

DallesGO ofera cursuri after work destinate in special persoanelor conectate la tot ce este nou si persoanelor care vor sa isi transforme anumite hobby-uri in profesie. Inscrieri se fac pe acest link sau sunand la numarul de telefon 0769 041 711.

Poti intra pe canalul de Youtube al DallesGO pentru a afla povesti de la cei care au luat parte la cursrile de actorie.
DallesGO va asteapta in Bucuresti, str. Ion Oteteleseanu, nr.2, et.2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *