Cursuri fotografie cu Marta Popescu

In cazul in care esti foarte pasionat de fotografie, iti faci poze si ti-ar facea placere sa iti dezvolti aceasta pasiune intr-o meserie adevarata, vino sa iei parte la cursurile de fotografie de la DallesGO unde te vei perfoctiona extraordinar. DallesGO a creat aceste cursuri de fotografie special pentru cei care vor sa invete bazele fotografie, dar si pentru cei care au deja ceva experienta si vor sa isi dezvolte cat mai mult pasiunea. DallesGO a creat doua tipuri de cursuri de fotografie, unul pentru incepatori si unul pentru avansati. In cadrul acestor cursuri de fotografie vor fi invatate atat lucruri teoretice cat si lucruri practice sunt supravegherea atenta a profesirlor Marta Popescu si Cosmin Gogu.

Alaturi de cei doi, vei invata la cursuril de fotografie DallesGO o multime de tehnici si genuri fotografice cu un accent extraordinar pe descoperirea si dezvoltarea stilului tau personal. In cele 12 saptamani interactive de la aceste cursuri vei reusi sa iti exersezi abilitatile si sa iti pui ideile in aplicare intr-un cadru foarte profesionist.
Marta Popescu ? profesor curs fotografie incepatori la DallesGO
Marta Popescu este o tanara fotografa care la doar 24 de ani, are deja colaborari cu cele mai cunoscute reviste si branduri din Romania. Marta iti va face cunostinta cu lumea fascinanta a fotografiei la cursurile de fotografie destinate incepatorilor.
Comsin Gogu ? profesor curs fotografie avansati la DallesGO
Cosmin a absolvit Universitatea de Arta “Nicolae Grigoresu” sectia pictura. Din 2000 a inceput o cariere de fotograf foarte activa pe piata publicatiilor de lifestyle si moda si a adunat colaborari cu resite consacrate gen: Playboy, Cosmopolitan, Tabu, VIVA!, Unica etc. Din 2004 lucreaza cu majoritatea agentiilor de publicitate pentru clienti precum Orange, Tuborg, Vodafone, Dacia, Pepsi, Coca Cola, BCR, Volksbank, Garanti, Baneasa Shopping City, Fan Curior, Avon etc. Cosmin este un fotograf energic, creativ si prolific care suprinde mereu prin calitatea si atmosfera lucrarilor sale.
Programa de la cursurile de fotografie pentru incepatori

Curs 1 Prim contact cu elevii
Curs 2 Discutie despre organizarea portofoliului in teme fotografice, teme pentru acasa alese in functie de fiecare cursant
Curs 3 Coloristica si compozitie in fotografia de obiect
Curs 4 Portret
Curs 5 Dinamism si miscare
Curs 6 Prelucrarea aceleiasi imagini RAW de catre toti cursantii, tema la alegere
Curs 7 Realizarea unui proiect fotografic pe diferite teme
Curs 8 Fotoreportajul si fotografia de eveniment
Curs 9 Realizarea unui pictorial, editorial, set de imagini care sa fie publicat intr-o revista, site sau blog online in Europa. Publicarea lor pana la sfarsitul cursului cu indicatii si corecturi ce vor avea loc in cursurile viitoare, de catre profesor
Curs 10 Mic curs despre folosirea unui aparat foto digital pe modul Video
Curs 11 Temele finale pentru expozitia de final de curs si cunoastere avansata a aparatului foto
Curs 12 Concluzii finale despre curs, analiza evolutiei cursantilor si pregatirea pentru expozitia finala

Programa de la cursurile de fotografie pentru avansati

Curs 1 Stabilirea nivelului fiecaruia si prezentarea structurii cursului si feedback din partea cursantilor
Curs 2 Tendinte si curente in fotografia contemporana
Curs 3 Fotografia in locatie / outdoor pentru fotografia de moda si beauty
Curs 4 Lumina continua vs. flash
Curs 5 Compozitia
Curs 6 Portretul in fotografia de moda, beauty si advertising
Curs 7 Fotografia de moda: melanj de stiluri si genuri
Curs 8 Fotografia de publicitate
Curs 9 Fotografia de beauty
Curs 10 Editarea imaginilor
Curs 11 Camera obscura
Curs 12 Prezentarea proiectelor finale si a rezultatelor colaborarii cu diviziile DallesGO Stilism si Make-up

Cursurile de fotografie vor avea loc pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. II, din Bucuresti. Pentru mai multe informatii accesati www.dallesgo.ro, trimiteti un mail la info@dallesgo.ro sau puteti apela la numarul de telefon 0769.041.711.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *