DESERTUL ZILEI: Negresa cu branza de vaci

Mod de preparare Negresa cu branza de vaci
Untul topit partial il mixam pana se intareste din nou, adaugam zaharul si mixam pana obtinem o crema pufoasa.Adaugam ciocolata topita cu putin lapte si racita, adaugam pe rand ouale mixand bine dupa fiecare, adaugam esenta de rom, faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana ce se incorporeaza.Turnam compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Branza de vaci o mixam cu zaharul, oul, esenta pana obtinem o crema fina.Adaugam cate o lingura din loc in loc peste compozitia de ciocolata.Cu o lingura amestecam usor cele 2 compozitii,Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.Lasam sa se raceasca in tava dupa care o putem taia (se poate pudra cu zahar pudra)
Pofta buna!
Ingredientele si cantitatile le gasesti pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *