DESERTUL ZILEI: Tort de ciocolata si menta, fara faina

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


DESERTUL ZILEI: Tort de ciocolata si menta, fara faina


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
De ce ai nevoie de pentru tort de ciocolata
170 g ciocolata neagra
100 g unt
150 g zahar
3 oua
2 linguri esenta sau lichior de menta
1 praf de sare
100 g cacao
50 g zahar pudra, pentru decor.
Citeste si Tort de iaurt cu fructe de padure
De ce ai nevoie pentru tort de ciocolata
Dai drumul la cuptor si tapetezi o tava. Topesti ciocolata cu untul pe baie de aburi, apoi dai deoparte si lasi la racorit. Mixezi ouale cu zaharul, adaugi esenta sau lichiorul de menta, sarea si cacaua. Torni ciocolata topita, omogenizezi si torni amestecul in tava. Dai la cuptor pana cand trece testul scobitorii. Il lasi sa se raceasca complet inainte sa-l pudrezi cu zahar.
Cum se fac cartofii gratinati cu ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Ciocolata | Desertul |

Pe aceeasi tema

    Tort de ciocolata cu visine


    Mod de preparare blat Tort de ciocolata cu visine Ouale se separa. Albusurile se bat spuma tare. Se adauga peste ele galbenusurile frecate cu apa si zaharul. Se incorporeaza usor faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se coace compozitia la cup ...

    DESERTUL ZILEI: Clatite cu branza dulce de vaci, frisca si stafide


    Mod de preparare: Mixam branza de vaci cu zaharul si esenta de vanilie. Apoi adaugam galbenusurile si stafidele. Pe fiecare clatita punem cate 2 linguri de branza, marginile se aduc inspre interior, apoi rulam. Rulourile le punem intr-un vas termorez ...

    DESERTUL ZILEI: Ciocolata de casa


    Mod de preparare Ciocolata de casa Se pune zaharul la fiert cu apa pana se face sirop ca pentru dulceata.Intre timp cernem laptele praf si cacao si le omogenizam bine, cand siropul este gata il turnam peste laptele praf, adaugam si esenta si incepem ...

    DESERTUL ZILEI: Clatite cu pepene galben


    Mod de preparare Clatite cu pepene galben: Batem foarte bine ouale cu zaharul (eu folosesc mixerul), apoi adaugam pe rand, praful de sare, untul topit, laptele si la final faina cernuta. Lasam pentru 20-30 minute compozitia la "odihnit".
    Intre tim ...

    DESERTUL ZILEI: Mousse de ciocolata cu spuma de kiwi


    Mousse de ciocolata cu spuma de kiwi - Ingrediente (3 portii) 160 g ciocolata cu 70% cacao
    4 oua
    2 linguri rom Pentru spuma
    2 albusuri
    3 kiwi
    100 g zahar
    1 plic zahar vanilat Mousse de ciocolata cu spuma de kiwi - Cum se prepara Top ...
2007-2011 News20.ro --