DINAMO-FCSB, trei derby-uri in sapte zile. Doua partide s-au jucat deja, scorul e 1-1, dar meciul decisiv e duminica FOTO

Saptamana derby-urilor a inceput cu meciul echipelor de juniori mari, Under 19. Acolo, Dinamo s-a impus cu 5-2, toate golurile fiind marcate dupa pauza. Fostii dinamovisti Andrei Margaritescu si Catalin Munteanu au aplaudat in picioare reusitele viitoarelor stele ale “cainilor”, care spera ca victoria lor sa fie inspiratoare pentru echipa lui Rednic in meciul cu rivalii de-o viata.
Robert Matei: “Mereu are gust dulce victoria cu FCSB”
Invingatori in ceea ce pentru ei reprezinta cel mai important duel din sezon, dinamovistii parca pluteau la finalul partidei. “Mereu are gust dulce victoria in fata FCSB. Peste tot e la fel, de la cea mai mica grupa pana la cei mari, e aceeasi incrancenare la aceste meciuri”, a declarat Robert Matei, capitanul “cainilor”. La fel ca toti coechipierii sai, viseaza ca prin prestatiile de la juniori sa faca pasul spre echipa mare. “Noi mereu speram, dam tot ce e mai bun, si poate o sa ajungem si la echipa mare. Noi ne facem treaba aici. In fiecare an am fost cei mai buni si continuam tot asa”, a mai spus Matei.
Infrangerea cu Dinamo, din Liga Elitelor U19, doare mai tare decat eliminarea din Cupa Romaniei la senioriDaca dinamovistul inca viseaza la echipa mare a “cainilor”, pentru purtatorul banderolei de la FCSB, Daniel Toma, visul a devenit realitate. El a facut parte in mai multe randuri din lotul echipei antrenate de Nicolae Dica, ultima data chiar la esecul cu Dunarea Calarasi, din Cupa Romaniei. “Nu e greu sa fiu in ambele loturi. Se resimte o oarecare oboseala, dar eu ma bucur ca joc aici si sper sa debutez si in Liga 1 la prima echipa si sa continui pe aceeasi linie”, a spus Toma. Chiar daca esecul cu Dunarea a insemnat eliminarea echipei din Cupa Romaniei, juniorul spune ca a fost mai dureroasa infrangerea din Liga Elitelor, contra dinamovistilor: “Sunt greu de digerat doua infrangeri intr-o saptamana. Esecul cu Dinamo a fost mai greu, dar mergem mai departe si speram sa castigam la viitorul meci. Derby-urile cu Dinamo sunt cele mai incrancenate”, a mai declarat capitanul FCSB. El spera ca esecul sa fie razbunat de colegii de la seniori, duminica: “Cu siguranta echipa e motivata dupa infrangerea de la Calarasi si toti consideram ca o sa castigam detasat cu Dinamo”.
La U17, FCSB s-a impus dupa ce jucatorii au spus o rugaciune
La cateva zeci de minute dupa terminarea partidei Under 19, pe acelasi teren din Complexul Sportiv “Ion Tiriac” din Pantelimon a inceput meciul echipelor de la Under 17. De data aceasta, s-a impus FCSB, cu 2-0, gratie a doua goluri marcate in repriza secunda, dar si ajutorului divin. Pentru ca nici daca ii cauta, patronul Gigi Becali nu gasea jucatori atat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *