Dan Negru, cotonogit pe strada: "Am luat bataie, am stat in spital"

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Dan Negru, cotonogit pe strada: "Am luat bataie, am stat in spital"


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Dan Negru are o familie frumoasa si isi iubeste foarte mult sotia si copiii. Are, totusi, o mare pasiune. Fotbalul! Celebrul jurnalist este originar din Timisoara. Dar a ales sa sustina Steaua. Pe ros-albastri.
Banatean fiind, indragitul prezentator de la Antena 1 a avut, la randul lui, a"meciuri" ca suporter. In special cu dinamovistii, rivalii traditionali ai gruparii din Banat. Si-a luat chiar si a"omorul". Cu prima ocazie cand a venit in Bucuresti.
a"Am luat bataie, am stat in spital, de la galeria lui Dinamo. Eram copil! Cand juca Poli cu Dinamo, era razboi in Timisoara. Vorbesc de perioada de dinainte de 1989. Aveam 14 ani! Dinamo era considerata echipa Bucurestiului, a Securitatii. La un moment dat, m-am luat eu ca prostul, cu galeria. M-am suit pe tren si am venit la un cuplaj. Am venit cu galeria lui Poli. Si cand am iesit de la meci, ne-au inconjurat dinamovistii.
Taticulea€¦ M-a fugarit unul pe langa fostul "23 August" si, cand m-a prins, mi-a tras vreo patru pumni in cap, m-a facut nauc. M-am dus la spital, la Floreasca. Mi-au pus copci pe fata, eram praf! Am luat bataie de la Dinamo, fizic, la propriua€¦ In Timisoara, cand jucau Dinamo si Poli, era macel. Poli era atunci infratita cu cei de la Rapid. Mi-am furat-o rau, tata! Eu de atunci nu am mai ajuns la spital, la Floreasca. M-am intors acasa batut, m-au vazut ai meia€¦ Prima venire a mea in Bucuresti s-a lasat cu bataie", a spus Dan Negru pentru CANCAN.RO.
Dan Negru este, cu siguranta, un personaj fabulos. Adora ...

Categoria: Showbiz
ID articol: 151762
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Dan Negru | Cotonogit |

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
© 2007-2011 News20.ro --