Dancila, despre respingerea din nou de catre Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu: Va fi o sedinta in coalitie si vom lua o decizie

Viorica Dancila a sustinut ca este vorba despre “un nou blocaj al Guvernului” si ca, daca presedintele voia sa refuze, nu?trebuia sa treaca 70 de zile in care sa blocheze activitatea Guvernului.
“S-a venit cu alta solicitare, si alta solicitare, iar acum cu o noua respingere si, mai mult, cu anumite indicatii despre modul cum trebuie sa fie un membru al Guvernului. Eu cred ca?oportunitatea in a-si alege un membru al Guvernului revine primului ministru. (…) Ceea ce i se reproseaza dnei Olguta Vasilescu mi se pare incredibil. Lipsa de experienta la Olguta Vasilescu? Haideti sa fim seriosi, a fost primar, a avut nu stiu cate mandate de deputat, a fost acceptata ca ministru tot de dl presedinte Klaus Iohannis. De ce o data esti bun si pe urma nu esti bun? Sunt idei care se bat cap in cap si conduc la ideea de rea credintaa”, a sustinut premierul la Antena3, potrivit News.ro.
Viorica Dancila crede ca, si daca ar face alta propunere, presedintele ar respinge-o pentru ca vrea sa blocheze activitatea Guvernului.
“Sincer, speram ca, avand in vedere aceasta perioada lunga in care functionam fara doi titulari, sa am un raspuns pozitiv si sa putem intra in normalitate. In cadrul coalitiei de guvernare este o mare nemultumire si o stare de iritare, pentru ca toate aceste lucruri pe care le-a specificat presedintele nu se pliaza pe realitate si este clar rea vointa. Vom avea o sedinta in coalitia PSD-ALDE si vom lua o decizie, nu pot sa spun care va fi decizia. Si Liviu Dragnea, si Calin Popescu Tariceanu si membrii partidului sunt foarte nemultumiti, pentru ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *