De ce iPhone SE este varful design-ului atins de Apple

De ce iPhone SE este varful design-ului atins de Apple

Incearca sa iți aduci aminte cand a fost ultima data cand Apple nu a primit atat de multe critici in privința design-ului. Raspunsul este, inevitabil, iPhone SE. Acesta este și singurul model pe care ar trebui sa-l alegi daca apreciezi cateva aspecte extrem de importante.

Peak design iPhone

Este o formulare pe care jurnaliștii englezi și americani adora sa o foloseasca. Se refera la faptul ca cel mai bun design al telefoanelor iPhone s-a oprit la iPhone 5S. Cum iPhone SE adopta același design, il poți folosi știind ca este maximul pe care l-a putut scoate echipa lui Jony Ive.

Iphone SE se poate comanda chiar si acum de la emag.ro

Design-ul iPhone SE are cateva caracteristici specifice și cateva funcționalitați ce deriva din acestea. Adancimea telefonului este egala pe toate laturile acesteia, astfel incat telefonul poate fi poziționat pe orice latura. Avantaje? Vizionarea filmelor in format landscape fara sa ții telefonul in mana și fotografierea cu o perspectiva corecta, conforma planului pe care te afli.

Daca tot am menționat camera, o alta caracteristica iPhone este camera incastrata corect in telefon. Fața de generațiile care au inceput cu iPhone 6, iPhone SE iți permite luxul de a avea suprafețe complet drepte și neperturbate.

Un alt lucru specific iPhone este prezența muchiilor teșite (sau la 45 de grade, daca preferi). Este design-ul care a fost preluat de aproape toți producatorii de telefoane mobile, in special de cei chinezi și a reprezentat norma desenarii unui telefon, in afara de apariția muchiilor rotunjite la iPhone 7.

Aceeași camera excelenta de pe iPhone 6S

Știu ca toata lumea vorbește despre iPhone 7 și despre urmatoarea generație, insa camera de pe iPhone SE este o mica bijuterie. In primul rand, fotografiaza și filmeaza la calitatea unui iPhone 6S. Ce inseamna asta?
iPhone SE fotografiaza la 12 megapixeli și inregistreaza clipuri video la rezoluție 4K. Fanii slow motion au la dispoziție moduri 1080p la 120fps și chiar 720p la 240fps. De toate, pentru toata lumea.

Odata cu iOS 10, toți senzorii de 12 megapixeli prezenți in produsele Apple, inclusiv iPhone SE, pot captura imagini in format RAW (mai exact DNG). Acest format este rezervat camerelor foto DSLR și mirrorless și permite utilizatorilor sa obțina mai multe detalii din fotografiile pe care le fac.

Rapid. Foarte rapid

iPhone SE nu a imprumutat doar camera foto, ci și viteza lui 6S. Are același procesor și același RAM intalnit pe telefonul mai mare. Daca asta ar insemna doar egalitate, am incheia articolul aici, insa lucrurile sunt puțin diferite.

Pentru ca iPhone SE are un ecran mai mic, nevoia de consum a procesorului grafic este mai mica. Prin urmare, autonomia bateriei unui iPhone SE este mai mare.

Așadar, un design excelent, o camera foarte capabila și putere demna de smartphone-urile de actuala generație. Mai ai nevoie de motive in favoarea iPhone SE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *